Batakada RadioActiva


Regals de Batakada pel Sopar de GràciaNet
abril 9, 2007, 11:11 am
Filed under: Notícies

Batakada RadioActiva vol celebrar els 10 anys de GràciaNet amb tots vosaltres, així que us ofereix 10 regals per tots aquells que assistiu al sopar del 10è Aniversari.

Tots els que vulgueu un dels regals només teniu que ser els primers en triar-lo i serà vostre! Per rebre l’obsequi cal que assistiu al sopar del 10è Aniversari de GràciaNet (màxim d’un regal per persona!).

A continuació us oferim una foto i la llista de regals, per aconseguir-ne un només cal que escriviu un comentari en aquest apunt indicant el vostre nom i quin dels 10 obsequis voleu. Només hi ha un obsequi de cada, així que si el que volíeu ja ha estat triat per algú altre haureu de triar una altre cosa. Un cop s’acabin i estiguin tots adjudicats us haureu d’esperar a la propera vegada que regalem coses 😀

Us esperem al sopar!

1. CD – La Banda de música La Lira Ampostina – Oh! Amposta.

2. CD – giny,seny – Producció Musical del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú. 

3. CD – Conte amb música tradicional – Ton pare balla el drac.

4. CD – Brou Nou – Xavier Maristany – Producció del Centre Artesà Tradicionàrius.

5. CD – Cata-me'n una, canta-me'n dies – Miqui Giménez – Cançons infantils populars i tradicionals per a nens i nenes de 0 a 6 anys.

6. CD – La Garota – A navegar balls mariners – Havaneres

7. CD – Ismael Colomer – A plena nit – Rock Català

8. CD – Companyia Elèctrica d'harma – Coda Polorum

9. Llibre – Torderades i eixuts – Els usos tradicionals de l'aigua al Montseny

10. Llibre i CD – Arxiu Festiu de Gràcia – Festa Major 1817-1943 




Aneu a la barra d'eines