Un bon record

 

Com darrera i malauradament, em pasa, cada cop que hi ha un acte important soc lluny del meu país petit, a la Xina.

Avui hi ha el dinar de homenatge a l’Albert i voldria tenir com tothom un record, per tota la feina feta i per senyalar el camí de un futur que entre tots hem de portar a terme.

Evidentment no em vull estendre en tot el que va fer l’Albert, ni puc ni dec, hi ha molts de vosaltres amb mes capacitat i coneixements per fer-ho que de segur avui ho explicareu, serà un dia molt emocionant, ple d’anècdotes i complicitats, com li hagués agradat a l’Albert que des d’allà on sigui, al cel dels graciencs. os estarà mirant amb un somriure d’aquells tan grans que sempre feia. 

 

Caldria aprofitar la diada per no tant sols recordar l’Albert si no seguir treballant amb les revindicacions de cultura, i també dir-ho, independentistes de Gràcia, que ell tant estimava, estic segur que un bon homenatge serà el futur canvi de nom de la Plaça de la Vila que no trigarà massa, espero i desitjo a fer-se realitat ben aviat.

Aprofito per fer costat a una persona que es va assabentar de la fatal noticia de la mort de l’Albert quan l’esperava per sopar plegats i parlar d’allò que tant els hi agrada a tots dos: Gràcia.

Una persona jove però amb una gran implicació, a la cultura popular, i a moltes entitats gracienques: Castellers, Diables, Colles de Sant Medir, 1850, Taller de Historia, Lluïsos i tantes mes, treballador i lluitador incansable, ho se per experiència pròpia, portem uns quants anys compartint a ERC i altres entitats moltes hores plegats,  es el meu company i amic en Roger Gispert, se que avui serà un dia dur de records per tu, Ànims! I recorda les paraules del poeta “Tot es per fer, tot es possible”

Per cert David guarda’m el dinar per quan torni, tinc el tiquet i aquí a Xina, la veritat la gastronomia no es el mateix. Que tingueu  un bon dia tots plegats!          

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines