Quina set que passarem!

Devaluat Conseller Francesc Baltasar, si us plau plegui ja per coherència

Els darrers dies hem pogut anar veient la degradació tant institucional, com personal d’aquest personatge.

Ens ha mentit, sense vergonya, explicant-nos que no hi haurà cap transvasament, es a dir fins i tot els filòlegs li van haver d’explicar per activa i passivà, que el terme “Captació temporal d’aigua” de una capçalera de un riu per dipositar-ho en un altre riu, es un transvasament.

Desprès del “pacte” amb el govern central de no dir res fins a passades eleccions, que el govern ejpanyol ha desmentit, Madrid no paga traïdors, una demostració mes que som una colònia, no podem decidir ni com patirem set.

La disbauxa del nivell dels embassaments 19,6% segons l’estat ejpanyol, i el 21% segons la Conselleria.

Desprès que un agnòstic vagi a Montserrat a demanar  a la “Moreneta” que faci quelcom per salvar-lo del càrrec, a la Conferencia Episcopal es deuen estar recargolant de riure, i  a mes a mes ho expliqui com anècdota.

La manca de criteri al respecte de la reunió Montilla-Mas, es evident que el President de la Generalitat ja no se’n fia de la seva gestió com a Conseller, donat que l’Honorable Montilla  decideix parlar directament amb el cap de l’oposició .

Si afegim la darrera “aportació” del Conseller Baltasar, que Renfe s’ofereix per portar aigua, ja estic mes tranquil, desprès de rodalies no es poden equivocar, imagino que es una nova sortida donat que les obres a Carboneras, segons informació, per abastir vaixells estan licitades, però no començades per tant no podem rebre aigua via marítima encara que la nostra infraestructura esta acabada i els vaixells estan llogats crec que potser ja hem arribat al capdamunt de la ineficiència.

Recordant el seu lema de campanya d’esquerres i ecologistes de debò, sigui coherent de debò, doni un pas endavant i dimiteixi, faci-ho be home, no segueixi mantenint una posició que no ens convé ni a vostè, ni a la resta de la societat que ens fa sentir ridículs.  Presenti la dimissió, potser se l’accepten, o potser te sort, i no.

Altres politics  del nostre país ho han fet, sempre seran i son, politics de debò, davant d’una campanya orquestrada per un diari de Madrid i la covardia dels seus companys de govern, va deixar el càrrec per nomes parlar de pau, prengui exemple Conseller, no s’arrossegui mes, no direm fangar, per aquest desert de la política.       

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines