Visca la Plaça de la Vila de Gràcia! Tornem a començar

Holes! ja fa temps que no escric, al meu bloc, diguem en part  per temes personals/professionals, en part mandra, i en part per aquella por del paper en blanc han fet que hagi perdut el gust,  però veig que darrerament  tothom diguin o no, res de interessant, taca la blancor del paper amb un seguit de grafismes, que de vegades volen expressar idees i de vegades fan al·lucinar per el seguit de temes inconnexes que escriuen.

Jo no soc  jutge del que diuen i es mes crec que a vegades es millor dir no res, que dir un reguitzell de demagògies, fent us de la paraula com un posseït i per tal de escriure una plana ben llarga per no acabant dir res.

Potser això deu fer d’intel·lectual, i mes si has fet una carrera de lletres:  periodisme,  politiques i/o alguna filologia, com si  a la resta d’estudis universitaris  sobretot les enginyeries no sabem que es un verb o un article.

No ens equivoquem, existeix la tècnica, ben  reconeguda,  i els sentiments i això es quelcom que ningú et pot prendre, els teus pensaments, expressats de una manera mes o menys anàrquica, qui et pot jutjar per un accent o per una construcció?, el que importa al final es el missatge que vols transmetre, el que empeny l’anima i et fa una mica mes lliure.

Per això animo a tothom a explicar lliurament que en pensa del moment que ens toca viure com a país, com a persones , com a graciencs i gracienques,  del nostre futur.

La pregunta es : sou feliços? La resposta es molt intima, les conseqüències han de ser dia a dia que necessiteu per ser feliços? Ànim !! preguntar-nos  que volem ens ajudarà a reduir l’ansietat del dia a dia.  Escriu el teu desig i mira d’acomplir-ho.

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines