Una de dretes i un altre de Borbons

Encara que soc lluny, un cop mes a Catai, segueixo de a prop les noticies que passen al nostre petit país Catalunya. Hi han dues que la veritat si m’ho diuen no me les crec la primera la dimissió del “ocellot” Piqué la seva historia política es plena de canvis de timó a un hi altre costat de jove diuen que era comunista, PSUC, però diuen els seus estudis de econòmiques el van fer canviar de banda i anar cap a la dreta, normal “la cabra tira al monte” i el seu pare va ser un alcalde franquista.

Ha exercit diversos càrrecs dintre de varis governs de l’Aznar una època fosca per el nostre poble on el PP i CyU desfeien tot el que podien i mes.

I va pasar sense pena ni gloria. Mai ha fet ni farà res per Catalunya, mai, encara que fa com un altre en ZP que sembla que tingui “talante” .

Si s’hagués plantat quan tocava a l’iniciï de l’Estatut encara potser li podría tenir un cert respecte, però ara ja no, a mi si mes no em mereix cap, sempre com a polític com a persona no el conec. Que potser ara el PP es radicalitzarà mes? Fa molt temps que esta radicalitzat no ens enganyem, la pregunta en realitat es: La dimissió de en Piqué i Vendrell quantes baixes de militància es produiran? Quan de català hi ha al PP, evidentment de dretes? Ara ens adonarem del nivell de espanyolisme de aquesta formació.

La segona noticia es la vergonya de veure segrestada la edició de “El Jueves” al XXI en democràcia i governant un partit de esquerres, que son els que mes repressió han patit. Vulnerar el dret a expressió, per protegir als ciutadans borbons, on s’ha vist això, no es pot parlar de la “casa real” no podem veure els seus pressupostos que tots nosaltres paguem i ells en gaudeixen, el tir per això per la culata, gracies a aquest cop de caciquisme mig mon ha vist la portada del “principito” “treballant” per aconseguir el futur cap de l’estat de ejpaña, donat que amb la llei Salica, la Leonor o te prou magra, cal que ho expliquem mes clar : Una institució posada a dit per en Franco un dictador, que viuen dels nostres impostos i que mantenen una llei que desqualifica als seus descendents en funció del sexe per ocupar el càrrec. Visca la República! Fora la Monarquia! Solidaritat amb “El Jueves”.

 

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines