Qualsevol nit pot sortir el sol

Avui,la nit mes màgica, de revetlles, de platges de matinada, petards, musica, coca (de la que es menja) cava fresc, el dia mes llarg i la nit mes curta, l'inici de un període, cremar el passat a la foguera, renovació.

Solstici d'estiu, festa de la mediterrània, dels pobles mil·lenaris, festa del sol a la nit mes curta. Per mi una de les millors nits de l'any abans era acabar el cole, començar les vacances, després van ser les festes majors a l'Emporda, els comiats amb els company/es de la universitat, de començar els treballs d'estiu per pagar-me els estudis.

Era i es una nit de canvis de allunyar els mals rotllos, de cercar nous camins, com l'Eduard, de fer noves propostes, de com deia l'altre dia en Jordi Portabella de la il·lusió per re inventar-nos.

Fem-ho! re inventem-nos per ser el que volem ser. Bona revetlla i us deixo amb una versió chill out de una cançó que avui no pot deixar de sonar, per cert una de les meves preferides : Qualsevol nit pot sortir el sol.

  1. cani’s avatar

    Per a mi sempre ha sigut una nit màgica. No sols per ser el meu sant i que vaig neixe aquesta nit fa anys…si no per l’escalfor, el cel ple de focs, els soroll, l’animació, la coca, les reunions familiar o d’amics, el foc, etc. I recordo sempre haver estrenat una camisa o un jersey…curiós que sigui el que recordo de petit, petit.
    La música també, encara que aquesta va canviant amb els anys i les modes.

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines