Post eleccions

Primer de tot, quan s’acaba, l'esdeveniment esportiu, o en aquest cas les eleccions, has d’agrair la participació de tots els teus companys/es (donant noms em deixaria algun/es) d’equip per compartir aquest dies de campanya i per la feina ben feta, mes quan saps que el seu esforç ha estat voluntari sense esperar res a canvi, nomes amb les ganes i el convenciment de fer el millor per el nostre país, per la nostre ciutat.

En segon cas, felicitar als que han guanyat, en aquest cas a CiU, que ha tingut una crescuda important en vots, i  al PSC–Gracia per aconseguir obtenir que el seu cap de llista esdevingui regidor, en Guillem Espriu, també nosaltres el nostre cap de llista en Xavier Florensa serà regidor, així com en Ricard Martínez.  

El tercer punt, es que tots els politics hem de reflexionar al respecte del tema abstenció, entenc que tothom estigui una mica fins el nassos de eleccions, però cal al igual que va pasar a França engrescar a tothom a votar, nomes així fa que el país es senti corresponsable de les accions dels politics.

Agrair el esforç i la il·lusió amb que en Jordi Portabella i els/les  regidors/es i consellers/es han treballat tots aquests dies per explicar quin era el nostre model de ciutat. En especial a la Pilar Vallugera, per donar-nos aquests quatre anys de feina ben feta en àrees de Dona i Drets Civils, Mercès!

I per acabar agrair personalment a molts companys i companyes el suport rebut ahir al Palau de Congressos de Catalunya quan escoltava les dades que anaven arribant.

Hem de reflexionar, per tornar a encarar el nostre futur sense complexes  i explicar a la ciutadania quin es el nostre projecte de ciutat i de país.

A vegades cal recular un pas per agafar embranzida i saltar mes lluny.

  1. Pius’s avatar

    I….que més? ¿? ¿?

  2. carlemany’s avatar

    No se, tu diras no?

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines