Fem de Caps de Personal?

Be, avui ja es el darrer dia d’explicar coses, jo que com sabeu no soc gens objectiu, ni políticament correcte, m’agradaria valorar els candidats tal i com faria un cap de personal de una multinacional que es diu Barcelona Societat Cooperativa Il·limitada, es a dir tots treballem i vivim/patim però alhora som socis, donat que aportem amb els nostres impostos el capital de la empresa. De entrada no disposem ni de psicotècnics ni de perfils psicològics dels candidats, això ja començaria per delimitar la selecció de personal.

El primer candidat :

Alberto Fernandez Díaz PP: Poca cosa a dir, nomes recomana, un estat policial, controlar la immigració, la culpa de tot es de la resta de gent, els Okupes son mala gent(generalitzant a tothom i sense conèixer el problema) i la direcció de la empresa no te ma dura amb els socis (nosaltres). Mediocre, sense massa idea de la realitat repeteix les tesis de la dreta sense aportar res nou o diferenciat.

El segon candidat :

Xavier Trias CyU : La seva estada a la Conselleria de Sanitat va canviar l’avanç del nostre país, en baralles amb metges, col·lectius i hospitals concertats, mai es va entendre el que va fer o va deixar de fer,  posteriorment va anar com a diputat a Madrid treballant colze a colze amb el PP de l’Aznar una època fosca, desprès dintre de la seriositat amb que es pren CyU la alcaldia de la nostre Nació (es millor tenir un ministre a Madrid que un alcalde a Barcelona) esta per finalitzar la seva carrera política tant be com pugui, no ofereix cap futur, si mes no per la seva edat. Juga al tema de monopolitzar el vot entre ell i l’Hereu per si havíem te sort i la gent oblida que hi han mes partits, alguns mes decisius que ells.

La tercera candidata:

Imma Mayol ICV-EUA : Veient la seva trajectòria com a municipalista, ja en porta uns quants anys, i el resultat de la mateixa, Habitatge (ja  sabem tots com esta) i Parcs i Jardins, amb vagues del empleats municipals per un intent de privatització i la brutícia dels parcs no diu massa a favor d’ella, el posicionament per sistema de ser una antisistema, fa que no es trobi relació entre el càrrec i les idees, definitivament va a la moda del vent que millor bufa i per subsistir pactarà amb els de sempre. A la Conselleria d’interior no l’ajuden gaire amb els  seus posicionaments politics.

El quart candidat :

Jordi Hereu PSC-PSOE : Jove candidat  sortit del barret de copa de en Clos com l’alcalde que tothom voldríem, això si seguint la costum dinàstica de anomenar-lo (lletja costum repetida durant 24 anys per part dels alcaldes del PSC-PSOE) . Portava el tema de seguretat a la nostre ciutat i la seva millor “acció” va ser atacar a la gent acampada i desarmada davant del palau de Pedralbes en contra de la pobresa al mon. Les multes han crescut i va col·locar-nos la zona verda sense ni una explicació. Segurament no sabia per que servia,  si no per, mes  recaptació als veïns, sort varem tenir a Gràcia de que en Ricard Martínez va donar les explicacions racionals al respecte.  Va pasar per la Vila uns mesos, es de suposar que a donar-se a conèixer a la ciutadania sense fer absolutament res mes que muntar un despatx, desprès s’ha pasat la resta de legislatura inaugurant coses, la que fos, per que a comte de les nostres butxaques fer-se mes “proper”. El seu programa a Gràcia es una burda copia del de ERC que es qui ha gestionat el districte.

El cinquè candidat

Jordi Portabella : home jove, encara que molt preparat, bona imatge, treballador, constant, amb idees pròpies, lluitador. Les seves àrees han estat de un creixement per excel·lència, no ha creat cap conflicte, negocia amb tothom, emprenedor. Un exemple, mercats, la seva tasca de renovació, no tant sols dels espais físics si no també del concepte del mercat com a lloc de trobada, de les relacions humanes de proximitat. Turisme  ha aconseguit aixecar aquella Barcelona postolimpica a tornar a posar-la al mon, no amb viatges low cost si no amb esdeveniments, com els darrers 3G o el Bread&Butter o la terminal per els creuers de la mediterrània, fa anys que ell i ERC reclamem l’aeroport i cercanies com una eina mes de desenvolupament, també caldria fer especial esment als seus regidors/es com en Jaume  Oliveras a la societat de la informació, la Pilar Vellugera amb el tema de Dones i Drets Civils amb el PIAD i altres espais, desprès portat per la Dolors Martinez , en Xavi Florensa, a Joventut, l’OSCI, la agencia jove de habitatge, que el metro obri els dissabtes tota la nit (sabeu quan ha baixat la taxa de multes i accidents a Barcelona!)  En Ricard fen una feina encomiable a Gràcia que ha tornat l’orgull de cultura i espai a tots nosaltres, amb la nova biblioteca, la Festa Major o el pla de mobilitat.

Ara vosaltres decidiu, qui serà el nou model de ciutat de voleu, que necessitem i per això cal valorar molt be al candidat/a, llegiu els programes, reviseu les seves feines, llegiu hemeroteques teniu tot dema per triar qui dirigirà la nostre cooperativa els propers anys, jo ja he pres una decisió JORDI PORTABELLA!! Ànim a votar per una ciutat, justa, segura, republicana de esquerres independentista.

  1. cani’s avatar

    Queda masa patent.

  2. greips’s avatar

    *toc* *toc* *toc*
    que hi ha algú??? :-O

  3. carlemany’s avatar

    greips, pensava que no series tant “original”, evidentment sempre hi soc i pots dir el que pensis, jo mai he esborrat un comentari, peró segueixo pensant que en Jordi Portabella es el millor alcalde per la nostre ciutat i per cert el 11,53% dels votants a Gràcia estant d’acord amb mi,hi ha una majoria que no, peró aixo es la democracia no?

  4. greips’s avatar

    @carlemany,
    res… es q tenia ganes de llegir la teva primera reflexió i per això he picat a la porta 🙂

  5. carlemany’s avatar

    Ho sento estic una mica depre, pero ja he penjat la meva primera reflexio, tinc tantes coses al cap

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines