Tercera entrega de Ei!! La vida pot ser diferent si ets bastoner!!!, aquests dos articles van ser els que van aconseguir emplenar més línies sense cap contingut definit. Va ser un dels moments àlgids de la revista, moltes pàgines i un disseny més acurat. Les seccions anaven accentuant la seva personalitat i aquesta secció havia arribat a un nivells irreverents i gairebé impublicables… ni tan sols acabava parlant de bastons, però increïblement hi havia gent que s’ho llegia i encara reia. Pels detractors d’aquesta secció delirant hi havia la resta de la revista, per sort?

> Especialista en no dir res:

Ei!! La vida pot ser diferent si ets bastoner!!! Si la vida és quelcom que canvia i mai para de canviar…Però en aquesta secció normalment no parlo de la vida sinó del que significa ser bastoner. Porto 7 o 8 números parlant de tonteries sobre quines habilitats poden obtenir els bastoners.

Avui no estic massa inspirat i l’Oriol m’ha “fotut” presses perquè acabes les meves pagines de “El 9 Galop”. Tindria varies opcions per acabar ràpid… ¿podria utilitzar la tècnica de fer la lletra més gran?… però pel meu gust… quelcom falla, no se perquè però per mi que s’acabarà notant… No se… ¿que puc fer per omplir els espais de text que tinc en “El 9 Galop”? … podria recitar Shakespeare, a veure que em surt… deixem rumiar …Mmmmm… això mateix… juraria que és de Shakespeare: “ejem!!… Llora Hadock y suelta ya los perros de guerra!!!” … NO!!… això queda molt típic de peli … a quina peli surt això?? … si, home aquella del Kevin Cosner… “The postman” que en català la van traduir com : “El missatger del Futur” … “El repte seria que no traduïssin malament els títols de les pelis..!!! … ups!! Això de “el repte seria” no es meu… estic patint una espècie de regressió genètica… estic “des-evolucionant” (semblo un Pokemon!!)…. cada cop mi semblo més a les races de reportes inferiors…. ups!

Ei!! La vida pot ser diferent si ets bastoner!!! Ei!! La vida pot ser diferent si ets bastoner!!! Ei!! La vida pot ser diferent si ets bastoner!!!… no!! … tampoc cola l’opció de anar repetint el títol per guanyar espai , oi??… “Hòstia” !!! ja porto 25 línies segons el Word … que fort!!… i encara no he dit res de profit, la llàstima es que no cobri per fer articles d’aquesta qualitat. Ja sé que proposar en la pròxima assemblea anual (en lloc que el Miquel Bosque demani pujada de quotes!! … que no em queixo!!…nooo!!) puc demanar que “el 9 Galop” es pagui… podria costar 1 €uro i amb la tonteria podríem dir que la meitat la aportem a l’esbart i l’altre meitat va pels autors en compensació de les seves hores perdudes… jejejeje… per cert la revista sortiria cada setmana, segur!!! … que encara que ho sembli el meu company Oriol i jo no som tontos!! … 35 línies, 22,9 centímetres des de la part superior de la pagina. Bueno!! Ja se que aquestes dades no us interessen gens… però el que no entenc es: que feu llegint això encara? … Per cert, ja he acabat… em sembla que he complert terminis i l’Oriol no em fotra bronca.

Continuarà… (Roger Giménez, Març 2002)

> El nou títol:

Ei!! La vida pot ser diferent si ets bastoner!!! … sembla increïble que desprès de l’última aparició d’aquesta secció en “El 9 Galop” em continuïn permetent escriure… Però ara que hi penso, si sóc un 50% dels editors de la revista… je je je… qui em pot prohibir continuar fent aquesta secció? Doncs ningú… o si? … doncs “a lo que iba”!!

Ei!! La vida pot ser diferent si ets bastoner!!! … desprès de molt temps fent això m’he adonat que el títol que tinc aquí sobre està mal escrit, o millor dit, mal puntuat… que pinten les dos admiracions desprès de diferent… digueu-me tanoca (que si ho escrivís amb K, es un jugador de bàsquet de la Penya de Badalona) però amb tot aquest temps… gairebé 3 anys no m’hi havia fixat, i a mi em dona la sensació que ningú havia apreciat aquesta errada… que faré..?? no trobeu que el logotip esta una mica atrotinat?… que ara que sé més de disseny, podria aprofitar i canviar-lo… doncs al gra!!

Ei!!… fa goig aquesta capçalera, però com en totes les coses hi haurà gent que li agradi més l’antiga, com li va passar al Barça amb els portuguesos, Figo i el Simao, a mi també m’agradava més l’antic (i no em refereixo al Radomir Antic, ex-entrador de l’Atletic, sinó al Figo) , però a mi m’ agradava quan tenia color, després no sé què li va passar que es va quedar com a blanc… i ja no corria tant, ja no jugava tant, ja no centrava tant, ni marcava tant… però si que cobrava tant… i tant que cobrava… més que aquí…

Ei!! Que aquí he vingut a parlar de bastons… i encara no he començat… cada vegada em passa el mateix… començo a dir “quelcoms” imprevistos… i m’ oblido de dir el que tenia que dir… potser era allò que dic sempre… Ei!! La vida pot ser diferent si ets Bastoner!!

Continuarà… (Roger Giménez, Agost 2002)