Preguntes als candidats

Som als darrers dies decampanya i he tingut l’oportunitat de sentir entrevistes a diferents candidats. Soc conscient que les possibilitats que un d’ells em llegeixi són mínimes però no vull deixar de fer-los alguna pregunta.
Senyors CañasFernández, Gomà Hereu, Monje, Portabella, Trias
… quines mesures contemplen per afavorir que els joves puguin quedar-se al seu barri? O és que prefeeixen un model de ciutat aparador habitat per turistess que en crein una de nova sense tradicions, associacions mentre desplacen als fills i nets dels que l’han feta possible?

… com teniu pensat compensar l’esforç del senzill ciutadà que classifica les deixalles? A casa meva, de petit, guardavem les ampolles de cava i el diari per vendre-ho al drapaire. Ara ho llenço a un contenidor de color i algú s’embotxaca el el benefici.

… heu previst fer de Bbarcelona una ciutat amiga de la salut i la qualitat de vida enlloc d’anar-nos creant amistats sectorials amb mesures més o menys populars però mancades del suport de TOTS?

Em venen al cap altres temes: gent gran, educació, política d’inversions però tinc la sensació que serà llençar el meu temps si  , com sospito, al final no em llegeixen.

Diumenge decidirem i a partir de dilluns seguiran fent el que voldran els que nosaltres creiem que faran el que podran



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines