Canvio rentadora per dau

Doncs si, ho dic de veritat

Col·lecciono , no pas rentadores, i tenir-ne dues a casa representa un embalum impressionant, i més si tenim en compte els metres cúbics dels que disposo.

La oferta és seriosa. D'entrada anava a regalar-la però algú em va dir una vegada que les coses regalades no es valoren tant com les que tenen un preu, ni que sigui simbòlic. Així que finalment hi he posat un  preu: un dau:

Bé, poden ser , o un joc de daus, un un dau vell que corria per casa de l'àvia o un de rol. i que ja no te taulell on caure viu. No és una subasta, no triaré entre els múltiples daus oferts el que més m'agradi o el que em falti

Si algú vol la rentadora ja ho sap, només l'ha de demanar i venir-la a buscar al meu petit racó de món. Ja ens posarem d'acord en el dia, l'hora i el lloc.

No vull mentir a ningú. És una rentadora que ja té els seus anys però funciona, ara mateix serveix de prestatge d'un pernil, però el però no va inclòs en el tracte.Me'n van passar una de més nova i em sap greu baixar-la un dimarts qualsevol al carrer. Mínim és de tercera ma doncs ami em va arribar usada i per mi l'inconvenient més gran que té és la velocitat del centrifugat, 400, perquè no tinc lloc on estendre fora, ho de fer dins de casa.

Fins la propera

 

 



2 Responses to “Canvio rentadora per dau”

  1. doncs no sembla un mal canvi, no?

  2. Doncs jo creia que no, però sembla que a ningú li interessa.

    Un dimarts d’aquests la baixaré al carrer i hauré deixat d’aconseguir un dau.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines