Va d’eleccions (4). Ja n’hi ha de casualitats

Bon dia tot el dia

Avui un diarit gratuit m'ha posat davant dels nassos dos fets que si no fos perquè m'agrada rondinar encara pensaria que són fruit de la casualitat.

A Santa Coloma de Gramenet els llibres i el material escolar seran gratuits per tots els alumnes de les escoles públiques i concertades el proper curs. Que ningú tingui massa clar d'on sortiran els diners quan la ciutat està en obres i les necessitats són moltes fa pensar. Que sigui iniciativa d'un partit, sense acord de tot el govern municipal fa pensar. Que tothom se n'hagi enterat per la premsa (escoles i pares no en sabien res) fa pensar. Que tot això passi poc abans d'unes eleccions municipals fa pensar, potser és casualitat.

El metro de Barcelona restarà obert tota la nit del cap de setmana (de moment només dissabte). Fa anys que es reclama aquesta mesura però els problemes tècnics i de manteniment ho impedien. Sembla ser que ja s'ha trobat la solució per evitar aquests problemes. Que aquesta mesura s'hagi pres un mes més tard de permetre els locals nocturns ampliar el seu horari fa pensar. Que aquesta conjunció s'hagi donat poc abans d'unes eleccions municipals fa pensar. Que les actuacions musicals que s'han programat per les nits del dissabte al vestíbul d'una estacíó arribin just fins la vigília de les mateixes eleccions fa pensar. Que tot això passi poc abans d'unes eleccions municipals fa pensar, potser és casualitat.

Digeu-me malpensat però cada cop hi crec menys en les casualitats 

 



One Response to “Va d’eleccions (4). Ja n’hi ha de casualitats”

  1. escrius poc, però la claves eh? 😀

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines