Home > Castellers, Cultura Popular i Tradicional > Ser de Gràcia és el millor que hi ha …

Ser de Gràcia és el millor que hi ha …

setembre 24th, 2010 Leave a comment Go to comments

Doncs si, “Ser de Gràcia és , el millor que hi ha … ” és un dels crits de guerra dels Castellers de la Vila de Gràcia, i avui s’ha pogut sentir a la plaça Sant Jaume. CVG hem carregat per primer cop a la nostra història el 3 de 8 i , a més, hem fet la millor actuació que ha fet mai la nostra  colla , hem descarregat el 4 de 8 , carregat el 3 de 8 i descarregat el 5 de 7 i hem acabat l’actuació amb un vano de 5.

Feia 8 anys que no duiem un castell nou a la plaça, a excepció del 3 de 7 amb agulla però no compta perquè no és superior al 4 de 8, i això ha comportat un cert nerviosisme després de la carregada del 3, però crec que és un castell que tenim per descarregar i que ho podrem fer al Concurs de Castells de Tarragona la setmana que ve.

Tinc la sort de ser casteller de la colla desde el primer el dia de la colla i a més, d’haver pogut estar a totes les actuacions en què hem portat un castell per primer cop i cada vegada he sentit una inmensa alegria i un orgull de ser Casteller de la Vila de Gràcia. Sens dubte, estem a la nostra millor temporada  i crec que aquesta colla pot fer tot allò que es proposi.

El següent repte descarregar el 3 de 8 i consolidar-lo ,i  clar, seguir treballanr el 2 de 8 amb folre per dur-lo tant aviat com sigui possible a la plaça.

  1. eduard
    setembre 25th, 2010 at 11:35 | #1

    Jo es el segon castell que em perdo la primera torre de sis i el 3 d 8 però ahir amb sms em vaig emocionar, aquest any a tarragona veuran que es ser dels castellers de la vila de gràcia.

    felicitats a tots

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines