Home > General, Política > Visita al Circ Cric …

Visita al Circ Cric …

novembre 26th, 2007 Leave a comment Go to comments

El passat dissabte per la tarda vaig poder anar a veure el Circ Cric en una de les actuacions que estan fent aquests dies a Barcelona. Si teniu l’oportunitat de dur-hi els vostres fills o algun familiar petit s’ho passarà d’allò més bé. Però si no és així no us preocupeu, aneu-hi vosaltres perquè realment val la pena. Veureu un espectacle amb uns bons números de circ i la clàssica actuació del Tortell Poltrona , que és senzillament genial. Una bona estona per fugir de la rutina, desconnectar, sentir-se com un nen i sobretot poder demostrar que es pot fer circ de qualitat i en català.

No us voldria explicar tot el que succeix perquè és millor que ho aneu a veure, però això si us diré que vigileu … a mi em van tirar un ou i sort que vaig ser prou hàbil per agafar-lo i que no se’m trenqués … ara que pitjor – o millor depén de com es miri – és que us facin sortir a la pista … però això val més que ho aneu a veure …

Categories: General, Política Tags:
  1. novembre 26th, 2007 at 11:04 | #1

    Jo vaig anar farà cosa de 5 anys a igualada a veure’l i vaig anar amb la meva germana de 20 i un amic de 31 que er ala seva primera vegada que trepitjaven un circ i veure la seva cara de babaus va valdre molt la pena i riure com un nen petit.

  2. novembre 1st, 2008 at 05:00 | #2

    アダルトSEX逆援童貞エロ人妻不倫童貞童貞熟女セフレ童貞エロセフレエッチ熟女エッチ動画

  3. agost 10th, 2011 at 05:24 | #3

    There are no words to describe how bdaoocius this is.

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines