header image

Surt de les entranyes?

Posted by: cani | setembre 10, 2007 | 5 Comments |

Ll – Veig que segueixes deprimit….

M – Si, i ara escandalitzat.

Ll – A què ve ara això?

M – Vaig “sentir” i he llegit els disbarats que va dir un noi, que sembla fa esport i del que no vull recordar ni el nom.

Ll – Si, ho conec, un episodi trist.

M – ¿Com trist? Vergonyós. ¿has sentit el que va dir? ¿has pensat, mínimament, amb qui es va posar?

Ll – Si, amb la família….

M – No!!! Va fer un nou passi de “moviola” d’una cosa que va passar fa encara no una dècada. Va rememorar el que feien gent que encara no ha estat, ni tan sols jutjada, ha rememorat una tragèdia de la pròpia humanitat que van fer alguns dels seus.  I no era la família, eren les dones, les germanes, les mares, en fi, les febles de la cadena. I a més representava la degradació del mateix executor, que volia degradar als “altres” a través de “destruir” la seva nissaga. Era la nit de la civilització, la foscor de la humanitat. La degradació d’un poble. L’odi en estat pur. No era sols la destrucció de l’enemic, era la humiliació de l’altre i de tota la seva futura descendència. Era l’abús més sinistre, fet al segle de la ciència i quan l’home hauria d’assumir uns nivells d’humanitat alts. Era ser més baix que qualsevol animal…..era tornar a coses pitjors que el Paleolític.

Ll – Veig que t’ha arribat molt…..

M – En Ciceró deia que son sempre més sinceres les coses que diem quan l’ànim és aïrat que quan és tranquil. Si això és veritat, per poca veritat que sigui….és horrible aquest fet.

Ll – Realment és reprovable de totes, totes. Encara que em sembla li han posat una multa.

M – Si, una multa. No crec que sigui la via. Primer, pel fet que aquest…..no sé com designar-lo…te molts diners i una multa és poc esforç. I segon per que el mal és dins seu. Allà al fons i és necessari extirpar-ho.

Ll – Llavors que proposaries…..que l’operin?

M – Quan ho vaig llegir, el primer pensament va ser que l’haurien de castrar, per evitar que algun dia fes el que havia amenaçat. Ara amb calma penso que també era un disbarat. Però haurien de castrar l’idea. Que faci hores de treball en un camp on els seus o altres hagin fet disbarats semblants. Que palpi l’horror dels ulls d’aquelles dones, homes o nens. Que vegi el mal que pot enverinar uns sers que fan, o pensen, coses semblants.

Ll – Això és horrorós. Et dic que hi puc estar d’acord.

M – Veus ara per que estic moix?

Ll – Algunes vegades l’home és el llop…..

M – Un llop no ho faria mai. Un llop pot lluitar per ser l’alfa, però fins un punt. Només lluita amb llops del seu sexe i fins que l’altra vol. No em vinguis a comparar animals amb això. Els ser humans quan es degraden baixen més enllà que qualsevol animal. Son així aquests….em falten paraules. Sort que son pocs.

Ll – Au, va, deixem-ho que no valen ni una sola paraula més.

M – Discrepo, hem de parlar-ne, fer que se’n adonin, reclamar que alguns son diferents. Si jo fos humà, no aniria mai més a un partit en que jugues aquest….uf, no sé com dir-ho. O no miraria ni la televisió. Si jo pogués el faria fora de tot lloc on practicar esport. Un esportista no pot servir l’esport ni drogat, ni amb això dins.

Ll – Va, vinga, deixeu pels humans. Per sort cap mussol faria una cosa així.

M – Per sort…..no som humans. Algunes vegades me’n alegro.

Ll – I jo.

under: El dia a dia del mussol

Responses -

Jolin Cani: Quien es el personaje en cuestión y que ha dicho que te ha molestado tanto.

Un infecte ser que diuen és jugador de basquet i jugarà, si algú no hi posa remei a la NBA i, en el campeonat d’Europa va perdre nervis, papers i la dignitat insultant a tort i a dret dient unes barbaritats que em nego a reproduir en el blog. Diuen que representava a Servia. Si realment els servis deixen que sers tan infectes portin la seva semerreta, per a mi…i que em perdonin…li donen suport i son de la mateixa calanya. Un ser d’aquest poc gruix humà, no pot jugar amb persones.

Cani: Me haces recordar la pélicula de Isabel Coixet.”la vida secreta de las palabras”.

Sali del cine impactada,por la historia, por lo bién que trabajan pero sobre todo por la crueldad de esta guerra.

Seguramente para mí esta guerra me cogió con muchisimo trabajo, y no presté atención a todo lo que estaba ocurriendo,y cuando ví la pélicula tuve la sensación , de que lo que se estaba explicando no podia haber ocurrido hace apenas 20 años en un País tan cercano al nuestro.

Por nuestro deporte, tuvimos la suerte de conocer a un gimnasta,yugoslavo,Miroslav Cera, campeón del mundo en potro con aros.

En el año 72 fuimos a las olimpiadas de Munich, y pasamos por Zagreb a casa de este gimnasta a saludarle, ya entonces nos explicó, como serbios y croatas, querian ser independientes,tenia bastante similitud a lo que pasaba en Cataluña, y nos dijo que le daba miedo cuando muriese Tito,la que se podia formar en el País.

Nunca me pareció que se tuvieran tanto odio, como para que en la guerra ,pudieran llegar a estos niveles tan atroces.

Hoy escribe un chico que con 16 años, se mete en un partido catalanista,independentista y finalmente se convierte en terrorista.En este momento se le está juzgando y le caen unos 20 años de carcel.

Yo esto no lo entiendo.No entiendo que puedas llegar a matar por la Patria, y que puedas dar tu vida por esa causa.

PD.Puede ser que tenga algún error en las fechas o en los años , hablo de memoria

Les guerres son bogeria e incapacitat de resoldre els problemes com s’han de resoldre.
El que a mi m’ha fet enfurismar és que en temps de pau, practicant esport, es puguin dir les mateixes coses i de la forma tan…no vull posar el que se’m acut. No en vull parlar més, m’ha fet mal veure fins a quin punt pot ser repugnant un esser viu, al que em nego considerar com persona. I ho sento molt.

Financial http://hotsearch.biz/Financial.html
[url=http://hotsearch.biz/Purple-pill.html]Purple pill[/url]
Didrex

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines