header image

Un dia més…..

Posted by: cani | febrer 19, 2007 | 9 Comments |

Dilluns mati i sense noticies del mussol ni de la lluna. No contesten al telèfon…Que hi farem? Seguiré una mica més jo mateix.

 

Sembla que el carnestoltes porta idees. Ara resulta que alguns escrivim amagats darrera d’algun nom per poder dir coses que no diríem mai a la cara….Això te un nom i molts cognoms…cap de bonic…

 

Som a carnestoltes i ja ve a ser això. Encara que molts sembla que ho fem tot l’any, i potser tampoc portem corbata? No ho sabrem mai, ja que els que s’embosquen darrere la foscor d’un nom fictici, sempre son personatges ficticis.  

Recordarem allò que va deixar escrit Hauff “Es ist kein Autor so gering und klein, Der nicht dächt, etwas Rechts zu sein” (No hi ha autor que sigui tan limitat i petit que no cregui tenir un talent real) . Un escriptor, filòsof i teòleg que va morir jove però amb una molt extensa producció.

 

Això explica que alguns només “ens preguntem” i altres “son escriptors”. Uns tenim dubtes i altres no…o no les volen mostrar. Aquesta és la gran diferencia, uns ensenyen les vergonyes dels seus dubtes i amaguen la cara i altres ensenyen la cara i amaguen amb cel les seves grans dubtes. Per això s’aferren a un text escrit per altres i no busquen més. La polèmica és pels que tenen dubtes, no pels que saben exactament que han de fer a cada moment, i quan no ho saben, per això tenen el manual que els donen, ho poden “consultar”.

 

Hem de respectar aquestes actituds, que si ve a nivell personal podrien ser acceptables (cada u és com és), a nivell de “promocionar” un determinant ideari solen ser, com a mínim, discutibles. 

 

Però ja sabem, com va dir Sèneca en el seu Epistolari, que no aprenem gràcies a l’escola, sinó gràcies a la vida. Encara que alguns tenen tanta sort, que topen amb la “Veritat” molt aviat i ja no els cal buscar més.

 

També he despertat avui amb el resultat del referèndum d’Andalusia. No ha estat malament. Una abstenció important que donarà per molta discussió sobre si és o no és legítim el resultat, o qui és el culpable de que tanta gent no vagi a votar. Total, la culpa serà del govern, cosa que no em sembla pas malament. El poder sempre en te la culpa, inclòs quan no hi pot fer res…com en el temps. Molts italians quan surten i veuen que plou i no porten paraigües diuen “Porco governo!”. I no deixen de tenir una part de raó. Una raó absurda, però raó.

 

Per altra part, no anar a votar és una opció, o sigui que tampoc ens hi amoïnem gaire. Ara el que desperta més la meva atenció és si s’impugnarà aquest Estatut, totalment per l’abstenció, per haver-hi anat tan poca gent (que és una altra forma de dir-ho), per tenir articles anticonstitucionals, o qui ho farà. Ho farà el PP? El defensor del Poble? Ho farà la Generalitat de Catalunya, o la Valenciana?… o no ho farà ningú, es posaran d’acord amb el govern i l’engegaran ràpidament? Tot pot passar i aquí la meva curiositat.

 

Les conclusions poden ser moltes i molt diferents o sigui que ara només cal esperar, veure les declaracions de cada un i procurar treure les conclusions, si amb tota l’empanada en podem treure alguna cosa. Encara que em sembla que si que podrem treure algunes coses, si més no, curioses.

 

Ara vaig a tornar a trucar a aquest parell que la seva actitud ja passa de mida….

under: El dia a dia del mussol

Responses -

Cyclovir

Cyclovir

[url=http://pharma-search.info/Vaniqa.html]Vaniqa[/url]

Zanaflex http://pharma-search.info/Zanaflex.html
[url=http://hotsearch.biz/Xenical.html]Xenical[/url]
Glucophage

Zanaflex http://pharma-search.info/Zanaflex.html
[url=http://hotsearch.biz/Xenical.html]Xenical[/url]
Glucophage

Cialis

Valtrex

Cialis

Xanax http://hotsearch.biz/Xanax.html
[url=http://hotsearch.biz/Prevacid.html]Prevacid[/url]
Adipex

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines