header image

Segon dia de vaga…

Posted by: cani | febrer 18, 2007 | No Comment |

Les coses segueixen igual. Ahir a la nit vam tenir una conversa llarga amb el mussol, ja que la lluna no va presentar-se. Diuen, les males llengües, que els caps de setmana va de marxa a mort. Aquí molt fer-se l’estreta i després….

O sigui que vaig parlar amb el mussol. Ell va voler venir a casa, ja que sap que tinc un racó on guardo un parell de botelles de whisky de les bones. Com sempre, s’apunta a tot el que sigui menjar i beure, especialment quan paga un altra i és qualitat. Vam fer uns whiskies, ell no recordo quans i jo un. . Un malta Island, amb el seu gust a iode i algues. Al final no vam aclarir res, ja que amb la dosi i la seva relació pes quantitat, va penjar-se i ja no el podia entendre. Taxi i cap a casa seva.

Total que avui en tinc un que deu dormir i l’altre qui sap on és. A qualsevol rua, ballant com una desesperada, disfressada de qui sap què. I dilluns portarà un refredat i una ronquera que tampoc servirà per res.  Aquesta no para ni que plogui…

Aquest és el meu panorama. El que he d’aguantar…i a més que et diguin explotador… quan es foten el whisky que amb tanta cura guardo.

 

He tingut un ensurt que m’ha copsat. La veritat és que m’he emocionat, paraula. Obro els blocs i em trobo que el primer parla del mussol, la lluna i de mi….garratibat….no sabia si mirar o no. Al final l’he obert i mira per on, m’he emocionat…allà tenia el bandarra del mussol i la figura de la lluna….molt ben fets. Per cert pel pirata 20g32 amo del bloc altra vegada anomenat La closca de la poma. Ja l’hi he dit, però vull que quedi constància escrita que li estic molt agraït i ja sap que li dec una de bona…

Ara sols falta saber com carai puc posar-ho a la màscara del bloc. Prometo posar-ho…Al menys els que entrin podran veure una cosa bona, ja que els pallassos del mussol i la lluna, no diuen gaire res interessant.

 

M’han vingut a veure alguns d’aquests que sempre van a la que salta. Resulta que s’han ofert pel lloc del mussol uns i altres pel de la lluna. M’ho pensaré, 😀 (una mica de pressió anirà be).

 

Al final la rua ha passat pel carrer Gran. Encara no entenc aquests grups de peruans, bolivians, colombians, etc. que van amb els seus tradicionals vestits…És carnestoltes, disbauxa, semblar el que no ets, fer gresca,…. No és el dia de la Hispanitat…ni res d’això. Per altra part entenc que vulguin fer la seva festa i tradició…però haurem de fer una diada per mostrar els seu folklore, que segur és mereix alguna cosa millor que una desfilada i prou. Podríem fer un dia per tal que ensenyin la seva música, els seus balls, la seva cuina, etc. I d’aquesta manera gaudir-ho. Que jo em disfressi de inca, pot ser divertit, al ser una certa transgressió, però que jo vagi amb barretina per carnestoltes, si no porto un nas gran, una careta, un vestit amb globus, etc. pot ser pobre…Al menys ho veig així….I com a comentari general la rua és molt light, per ser un carnestoltes…o potser és que com que anem disfressats tot l’any….queden poques ganes?

 

Demà tornaré a parlar amb el mussol i la lluna, si els trobo i a veure que hi podem fer. Potser seria bo anar a fer una reunió al bar de la plaça Raspall i fer unes croquetes…potser s’estoven una mica i arribem a un acord. Això d’escriure jo mateix em cansa molt. Tant com a un andalús anar a votar el seu Estatut…o potser no és per això? Potser seria millor no fes acudits fàcils….disculpeu. El carnestoltes….

 

No patiu, gent seriosa, que ve la quaresma…

under: El dia a dia del mussol

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines