Quin cap de setmana més cansat. Definitivament el futbol no és bo per la salut!

Aquest cap de setmana s’ha disputat el VII Torneig de Futbol Intercasteller de Fútbol.

El paper de Gràcia ha estat….. com ho diríem.. força bo. Val a dir que veníem condicionats  per tres baixes importants. Un dels dos porters estava fent el Camino de Santiago, i dos dels millors davanters estaven de baixa per lesió o per altres compromisos.

 

 

Tot i acabar vintiunena posició vam realitzar un molt bon paper. Els partits del dissabte van anar força bé, fins que en el segon partit es van lesionar dos davanters de l’equip en un minut de diferència. En el tercer partit, entre que encara estàvem paint el dinar i que el porter se’n va anar perquè s’havia fet mal, vam perdre contra Sants 6 a 0.

 

 

El quart partit del dissabte el vam guanyar perquè els Castellers de Figueres no es van presentar.

Ja que estàvem allà, vam aprofitar per fer un partit de noies contra nois, però com que els nois guanyavem de molt, vam barrejar una mica els equips.

Aquí em vaig estrenar com a porter… tot i que l’equip em va expulsar per dolent… mira que són mala gent.

De la nit, el millor va ser el bon rollo amb tota la gent que hi havia per allà. Ja que el concert era una mica dolent. Vam estar per allà fent unes birretes, xerrant, etc… fins que de cop i volta tots els graciencs van desaparèixer per anar a dormir i només vaig quedar jo i dos més que estaven enfeinats. Per tant vaig continuar la nit, amb Ganàpies, Marracos i gent d’altres colles.

El diumenge, va ser dur… Vam haver de jugar tres partits més havent dormit poc.

 

 

Resumint una mica, l’organització va estar molt bé. Sobretot que tots els camps estaven a prop i que tant la festa, com l’allotjament era tot a la mateixa zona. I no calia caminar i caminar com va passar en altres anys.

Com aspecte negatiu, el preu. Vint euros per la inscripció. Però ben bé no se on anaven a parar, ja que l’equip de concert era bastant cutre, els grups no massa bons. Les pistes suposo que estaven cedides per l’Ajuntament i amb el preu només entrava l’esmorzar i el dinar.

Suposo que la resta dels diners anaven per les jaquetes que portaven els organitzadors i per la traca i el castell de focs..