header image
 

Cinc coses que no sabeu de mi

Continuo la cadena iniciada per en Guillem Espriu, explicant "cinc coses que no sabeu de mi". Des de sempre han corregut per correu les cartes on et demanaven que enviessis una història a cinc persones del teu entorn per tal d'obtenir sort i els favors dels déus. Aquestes "cinc coses" no pretenen buscar la providència sinó més aviat fer crèixer el món blocaire gracienc.

1. De petit m'agradaven els còmics de Superlópez. Ara m'encanten les obres d'Alan Moore, entre elles V for Vendetta.

2. De petit volia ser arquitecte però amb els anys vaig veure que se'm donava millor escriure que el dibuix linial.

3. Fins fa poc portava sempre mitjons negres però els Reigs Mags m'ha dut mitjons de ratlles perquè aquests són més fàcils d'aparellar quan surten de la rentadora.

4. M'encanta la fotografia i viatjar. Aquestes dues passions m'han portat per llocs impressionants del Marroc o Cuba, per exemple.

5. Un de les meves dites preferides és la que diu "S'agafa abans un mentider que un coix". De "Dune", el llibre de Frank Herbert, em quedo amb la frase "La por és l'assassina de la ment".

Passo la pilota a l'Àlex López, Quim Perelló, Carina Oliver, Eduard Marron i Carles Alemany.

~ by assajos on 9 gener 2007.

2 Responses to “Cinc coses que no sabeu de mi”

  1. Molt be miquel pilota rebuda, ja et respondre al bloc. Haig de de dir que ets un figura en el joc virtual. Fins aviat.

  2. Ja, ja, no t’ho creuràs, però els reis m’han portat tres recopilatoris de superlópez, vaig perdre els que tenia, je je.

    Pilota rebuda.

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines