Falange SI-Democracia NO

Sense paraules m’he quedat……..

Aquest es el “talante” de l’estat espanyol, es a dir donen suport a la manifestació de un partit antidemocràtic, ells no hi estant d’acord ni amb la Constitució espanyola utilitzen símbols feixistes, amb total impunitat i tenen un curriculum polític i de govern amb el generalisimo com a màxim exponent,que no cal detallar. Aquests ciutadans son legals, i poden manifestar-se els abertzales bascos no, aquests no convenen a la seva idea de participació ciutadana.

La jutge del cas, s’ha plantejat mai que ve a fer Falange a una consulta popular per la Independència? Nomes cal llegir-ho, ells si ho tenen clar, que es per protestar per una consulta, es a dir no admeten que des de una entitat privada es pregunti al poble el que pensa, un exemple mes d’ aquesta democràcia falangista.

Ja ho tenia clar, però ara encara mes diumenge a Arenys d’Amunt a donar suport a tots aquells ciutadans i ciutadanes que vulguin anar a expressar el seu parer al respecte de la consulta, no ja com independentista, si no també com a demòcrata, allò que molt s’omplen la boca i alhora de la veritat, mitjança la instrumentalització de la justícia, que es cega, esmicolen qualsevol possibilitat d’expressió d’allò que no els convé. Per cert el advocat del govern anirà a Arenys??

  1. Miriam Ben Ami’s avatar

    El perfil antidemocrático de la corporación municipal de Arenys es cada día más evidente. Pese a sus apelaciones a la democracia para que se autorice el referéndum, los grupos que apoyan la consulta dan muestras a diario de su escaso respeto por los principios democráticos.

    La democracia es un modo de regular la convivencia en el que todos, por igual, se someten a las leyes. Sin embargo, el Ayuntamiento de Arenys incumple sistemáticamente la ley, por ejemplo, al no ondear la bandera de España en su balcón. El propio Alcalde ha anunciado que cometerá una ilegalidad el próximo día 11 izando en el balcón del consistorio una bandera independentista.

    Del mismo modo, está en la base del pensamiento democrático la idea de que todos los ciudadanos tienen derecho a expresarse públicamente en libertad. Muy al contrario, los impulsores del referéndum independentista declarado ilegal por los tribunales de justicia han intentado impedir, por todos los medios a su alcance aunque sin éxito, que una organización política legal de a conocer su posición a la opinión pública mediante una manifestación.

    Reafirmándose en su desprecio por la libertad de expresión, tanto el Alcalde de Arenys como los representantes de ERC y de la CUP se han negado a participar en un debate público con el Secretario General de FE JONS. El debate, organizado por el canal Maresme Digital TV, debía haber tenido lugar ayer. Sin embargo, los impulsores de la consulta secesionista manifestaron a última hora su negativa a debatir con el representante falangista, por lo que el canal se vio obligado a modificar el formato habitual de su programa emitiendo entrevistas por separado a cada uno de los representantes políticos.

    Todos estos hechos dejan en evidencia el carácter netamente antidemocrático de aquellos que respaldan el referéndum de Arenys y ofrecen un motivo más para oponerse a la celebración de la consulta.

  2. Arsento’s avatar

    Спасибо! У Вас часто появляются очень интересные посты! Очень поднимаете мое настроение.

  3. Gracienka’s avatar

    ja deia jo…Miriam no ens hem vist mai per la Falange Auténtica? només faltàveu vosaltres al debat! érem pocs i pareix el feixista…jajaja mare meva quin cacau. No sé pas què hi has vingut a fer aqui, provocar suposo…només us queda això, oi? 🙂
    http://www.falange-autentica.org/article.php?sid=567
    No calen comentaris.

  4. Foto del perfil de cani

    Algú ha llegit el discurs fundacional d’aquests senyors i senyores que ara volen revifar un no sé què?
    Alló no era apologia de la violencia. Algú deia alguna cosa de pistoles…o potser estic equivocat?

  5. Carles’s avatar

    Es vist que la Miriam s’ha pogut expressar com ha volgut, d’això se’n diu llibertat d’expressió, en català, castella……per dir el que es pensi, el que no te es MEMÒRIA del que van fer els del seu partit amb la gent demòcrata que avui els hi dona la oportunitat de dir les tonteries que diuen.

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines