L’Hereu per tot arreu

 

Sorprenent, l’altre dia em vaig empassar tota la gala dels Oscars , per veure si en un acte d’aquesta magnitud, donats els darrers silencis , i aprofitant l’avinentesa que estaven nomenats dos barcelonins, els maquilladors del “laberinto del Fauno”, en David Martí i la Montse Ribé , era una gran oportunitat perquè en Jordi Hereu es fes una foto i ja el coneguessin mes enllà dels límits de la plaça Sant Jaume .

Ja fa unes setmanes, potser mesos, que ens trobem a en Jordi Hereu el candidat del PSC-PSOE a totes les publicacions i televisions, fent declaracions, inauguracions, dinant o sopant amb entitats, però les coses importants, les que compten, no hem sentit cap declaració enèrgica respecte l'Aeroport, atès que hi ha una subtil diferència entre internacional, que ja ho és, o intercontinental, o també un altre cosa és dir un aeroport interconnexió o un hub.

Tampoc hem sentit dir res de rodalies i això que hi ha un munt de ciutadans i empreses , ja portem 12 incidències aquest any, afectats econòmicament, només cal calcular el cost de temps personal i laboral d’aquests retards una setmana si i un altre també.

 

Tinc la sensació que la campanya "L' Hereu per tot arreu", te una fi i és fer conèixer l’alcaldable dinàstic PSC-PSOE , dic dinàstic per que a Barcelona no trien l'alcalde, el recanvien a espera de que la ciutadania el faci seu i el ratifiqui, exemples com el canvi Serra – Maragall, Maragall – Clos, Clos- Hereu, ho han convertit en sistema. Algú diu que és poc democràtic, el que sí que, és molt pràctic.

Ai , alcaldable, el càrrec fins ara te l’han donat, encara no te l’has guanyat a les urnes , i creu-me això costa, més del que et penses, has de presentar un programa a la ciutadania per que valori les teves aportacions a aquesta societat, no val dir jo ho faré millor que l’anterior.

Pobre Ferran Mascarell tanta feina, i el PSC -PSOE el va fer Conseller de Cultura i adéu siau, un possible alcalde que “maragallejava” va quedar fora de la cursa, potser li calia ser una mica mes “amontillado” com en Jordi Hereu.

  1. greips’s avatar

    no us queixeu tant que si està allí xupant del bote per fotre’s una bona ruta turística per bcn i arreu és gràcies al vostre partit. Mira que hauria estat fàcil provocar les eleccions anticipades amb el canvi d’alcalde i no, vau decidir continuar allà asseguts abans de ser ètics i admetre que no es pot tenir com a alcalde algú a qui no s’ha votat i que, a més, no era ni el número 2 de l’atxuntament. Doncs ara no us queixeu, home!

    (sigui dit que el missatge no és personal contra tu, sinó contra l’hipocresia d’ERC eh? 🙂 )

  2. Àlex’s avatar

    Greips, evidentment no comparteixo el que dius, però hi ha quelcom que has de tenir en compte, cal que recordis que la competència de convocar les eleccions municipals és de l’Estat Espanyol i ho unifica tot, no va entrar a l’Estatut. Recorda que a Marbella no han pogut fer eleccions, no funciona com la resta d’institucions, i ha calgut que una junta gestora se’n fes càrrec.

  3. Dolors’s avatar

    he llegit Ferran Mascarell i se’m en van els ulls:-)..

  4. 20g32’s avatar

    Per cert ara el Mascarell sera company de curru meu…

  5. Dolors’s avatar

    jo vull currar amb tu!!! a banda q si estic mega-sensiblona últimament és pq. al curro no hi estic gens bé…

  6. greips’s avatar

    @alex,
    no em tergiversis 🙂 Si ERC surt del tripartit municipal creus que s’aguantaria per enlloc quan tot se li votés en contra? Si una nova majoria s’oposés a tot el q fos auto-promoció i propaganda, aguantaria el govern municipal? 🙂 Hi ha, o no hi ha, formes de provocar eleccions anticipades? És, o no és, cert que si ERC hagués tensat la corda s’hauria hagut de negociar?

    Però és que m’esparvera veure com critiqueu coses que podrieu haver evitat no? 🙂

  7. Àlex’s avatar

    Greips, repeteixo, no poden haver-hi eleccions anticipades en el tema municipal, és el que provo de dir-te.

  8. greips’s avatar

    @alex,
    ok, et crec. No hi ha eleccions anticipades doncs. Perdó per la meva insistència (i ignorància jiji)

    Canvio el que he dit abans doncs, per això:
    “no us queixeu tant que si està allí xupant del bote per fotre’s una bona ruta turística per bcn i arreu és gràcies al vostre partit. Mira que hauria estat fàcil provocar les eleccions anticipades sortir del govern municipal amb el canvi d’alcalde i no, vau decidir continuar allà asseguts abans de ser ètics i admetre que no es pot tenir com a alcalde algú a qui no s’ha votat i que, a més, no era ni el número 2 de l’atxuntament. Doncs ara no us queixeu, home!”

    Canvio: provocar eleccions per sortir del govern municipal

  9. carlemany’s avatar

    @Greips, company, hi ha una qüestio al marge de no poder convocar leccions municipals, i es que teniem tambe a sobre el tema de les eleccions al Parlament, imaginat tot alhora sense govern a la nacio i sense govern a la capital, era tambe un tema de responsabilitat.

  10. Jordi’s avatar

    Mira, respecto molt la feina que feu però…
    No us queixeu tant per l´Hereu, que si és allà on és serà perque vosaltres voleu.
    I ja que estem aquí m´extranya que també us queixeu de la desnacionalització del govern (com la llei de la 3º hora i companyia) quan si realment volguessiu tot això s´acabaria (teniu el Montilla agafat per les parts). Tot aquest remugar és sols de cara a la galeria.

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines