Que va fer la teva selecció?

Aquestapregunta que en una societat plural i normal no hauria de portar capcontroversia, aixo si dintre del respecte, fa que molta gent s’emprenyi.La meva seleccio la del meu pais, la de la meva nacionalitat, diumengeva empatar, aixo es un fet ,reconeguda o no es la meva seleccio i si mes no lade 56.300 persones mes i la de quasi be mig milio de televisors, la nostra, laseleccio de Catalunya.

Quan presentesla pregunta al bar on dines, o al llocon la gent no coneix els teus pensaments , la gent et mira de fit a fit comvolguen dir: que vols dir? Aixo si un cop ho expliques la gran majoriafa un gran somriure com volen dir: Ostres es veritat!! i hi han uns quants que et diuen allo de:“d’aixo no es menja”. Be tenen rao del futbol no en mengem cap, nomes unaminoria i tots o la gran majoria inmigrants, aixo si de elit.

L’emocio quevam sentir a les grades veient el partit, la germanor i alhora els retrets dela gent de Euskalerria, retrets per el nostre, com diria….. “seny” potseraixi ho definiria CyU al hora de larevindicacio de las seleccions, el que els jugadors no cantin Els Segadors, enfi crec que aquests profesionals tenen mal paper d’estrassa a l’hora de definirels seus sentiments envers la seva trajectoria professional, no els vullcriticar tant sols constato una realitat. Com deien alguns entre lluitar pertenir seleccions propies o jugar un mundial amb l’equip dels opressors no tecolor, evidentment, jugar el mundial.

Pero tot iaixo al minut 46, el personal amb la seva majoria, dones i homes ens vam treurela samarreta, uns vam lluir una panxona prominent, altres sostens de mes omenys gust i tambe algun top less. La graderia si que estaba per la feina sique vol un pais, una nacio, una normalitat i aixo es el que m’empeny dia a dia per ser com soc.

En Montilla,ja ha dit la seva, “No hem de barrejar la politica amb l’esport”, com que ellde esportista no en te gaire hauria de dir, si mes no com a politic el que enpensa, pero no cal la seva seleccio va perdre dissabte i volen fer fora al’entrenador.

Aquí no hi hangrisos en Pique que no hi va anar, ha criticat el partit i el secretari generaldel seu partit l”Angelito” ja ha dit la seva al respecte de la gent que hi vaparticipar: xusma, terroristes, insults a espanya (que esperen?) amb elsmegafons de onda cero i la cope. En Saura ni va ni es defineix deu esperarhaviam com va , en Maragall hi va, encara que tard i sense PSC, la resta hi sontots ERC i CyU pero em sembla pedant perpart de CyU el anar a un partit de la seleccio quan en 23 anys no has aconseguitres al respecte.

Nomes en RafelNiubo ha estat l’home capaç de posar l’ai al cor a la Secretaria del Estadopara el Deporte, nomes ell ha aconseguit el rembombori i la il·lusio de lasocietat catalana per obtindre un mundial de hockey a Macau que quedara com unaanecdota i un munt de seleccions reconegudes, despres de sortir ERC del governalgu a sentit parlar de algun altre reconeixament?

Per cert, queva fer la vostre seleccio?

  1. Foto del perfil de derblaue

    La meva selecció esportiva no va jugar perquè hi havia partits de les seleccions polítiques

  2. luisan’s avatar

    Perder con el barça 1 a 3 en el partido que realmente enfrentó a Euskadi y Catalunya. Pero no te preocupes que ganaremos al Nàstic después de esta estúpida semana en la que lo único que hemos podido ver es a unos zánganos vestidos de rojo digigidos por un impresentable perdiendo contra Suecia y a 56.300 individuos insalivando de gusto después de ver un partido de solteros contra casados al que precedió una canción de los Pets, varias performances de bailes regionales y alguna que otra cosa fuera de lugar más. La verdad, da gusto ver lo fácil que es tener a los nacionalistas catalanes -y españoles- entretenidos en chorradas.

  3. cani’s avatar

    Em sembla bé. Jo penso més o menys igual. De totes maneres no hi vaig anar. Ara que sé que es va fer algun que altre topless, crec que m’ho replantajaré. Encara que jo també seria dels que ensenyerien panxeta (per no fer sang amb mi mateix faig servir un diminutiu). D’aquí a l’altre partit espero haver fet una mica de regim i presentar un body més adient. Futbol, topless i conya, tot junt, m’apunto.

  4. luisan’s avatar

    venga, y al final una costellada y todos cantando l’Estaca. La liberación nacional a través del fútbol….Grotesco!!!

  5. Moisès Rial’s avatar

    T´he enllaçat al bloc de blocs: http://xarxarepublicana.blogspot.com

    Moisès Rial.
    http://www.llibertats.cat

    Salut i endavant.

  6. Àlex’s avatar

    Uix, luisan, la meva selecció, com pots suposar, va jugar diumenge i vam empatar contra un de les poques seleccions amb les quals no ens fa res perdre. En Carlemany reflecteix perfectament les esquizofrènies concèntriques que més d’un cop hem discutit. Veig que ets antifutbol, però, a qui animes, luisan, el Mundial? doncs això.
    Vaig anar al camp amb la meva família, i va ser molt especial, com tot allò que sents de veritat.

  7. luisan’s avatar

    ¿Qué a quien animo en el mundial? jajajajjaj….en verano tengo mejores cosas que hacer que perder el tiempo ante la televisión.

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines