Cabuts/Cabudes

Ja fa dies que noescric, i no per falta de ganes si no pel munt de noticies amb que ensbombardegen el mundis media.

Si que puc començara nivell mundial amb un dels cabuts mes cabuts d’aquest planeta, i es en MrBush fill, en George i el seu company “mata-amics” en Rumsfeld, ens segueixen dientque el millor que han fet en aquesta vida es la guerra d’Irak, i en el bo i millor d’haver destruït un país, matar30.000 innocents en la seva majoria de, enviar a la mort prop de 2.000 marines,però aquests tranquils que en mort per Americà, i per la llibertat del monoccidental, això si la gran majoria eren afroamericans o hispans.

Per celebrar-ho tornen a fer una nova “intervenció de seguretat”, ambaquest nom tenen la barra de seguir matant gent, no havia acabat la guerra? No estavatot sota control? Està vist que els genocides, mai en tenen prou i mes si aldarrera hi han lobbies econòmics, com el petroli o les armes. George torna abeure…, tindrem un mon millor.

Un segon cabut, es el nostre veí Monsieur Villepin, entestata marginar a tot el jovent francès, a uns salaris miserables i a què a mes ames se’ls pugui tractar d’una manera vexatòria, es a dir se’ls pot despatxar delseu lloc de treball sense cap explicació.

Visca la Republicà! Visca els drets de laciutadania!. Desprès dels darrersdisturbis em sembla una pobra venjança per part del govern francès envers la joventutdel seu país per el que no ho sap : joventut=futur.

Lo curiós adiferencia de la revolta del Maig del 68 on els estudiants, volien sortir delsistema que els encorsetaba, en aquella societat. Ara els joves d’aquestarevolta volen entrar en el sistema com a membres de ple dret.

A nivell nacional,que hem de dir, si no el tema de l’Estatuet, a qui volen entabanar, que es elmillor que podíem aconseguir ?, A on està el pacte del 30/9? Per que no valoren l’aconseguitrespecte al que volíem? Si os fixeu, no hi ningú que s’impliqui a donar xifres,de què tenim i que no tenim, si ens diuen que es la primera vegada que elCongreso de los Diputados votarà un text on es parla de Catalunya com a Nació!!,heu llegit el preàmbul? Aquí el teniu :

El Parlament de Catalunya recogiendo el sentimiento y lavoluntad de la ciudadanía de Catalunya ha definido de forma ampliamentemayoritaria a Catalunya como nación. La Constitución española, en su artículosegundo, reconoce la realidad nacional de Catalunya como una nacionalidad"

Encara algú es creuque ens tenen per una Nació i tenim dret a decidir? Semble el text d’una reserva indià,es a dir nosaltres ens reconeguem com a nació pero per l’estat espanyol i laseva constitució som una nacionalitat, si voleu fer un petit experiment de caraals nacionalistes hispànics, canvieu Catalunya per Espanya i Espanya perEuropa. A què no els hi agrada?

Aquests son els cabutsi cabudes de la comissió constitucional els que estan molt contents amb el quehan obtingut IC, PSOE/PSC, CiU. I que a mes a mes s’entesten a comparar el votNO de ERC, amb el NO del PP, quanta demagògia! si seguim fil per randa tot elbenefici, tota la millora del nou estatut cauríem d’esquenes.

Si que esmillor que el que tenim (pobracomparança) però molt pitjor que l’acordat al Parlament de Catalunya.

No l’hauran depatir els que han donat el consentiment , el patirem tots els catalans icatalanes i els que no s’en senten, però viuen, treballen i paguen els impostosa Catalunya i reben les minses prestacions per ells i els seus fills aquí, els catalans/nesde butxaca.


Quan trigarem apidolar a Madrid? No gaire companys, amb el desgast i la pèrdua de dignitat queens tenen acostumats dels darrers 23 anys. Pero per foto que no quedi eh!

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines