MONICA T’ESTIMO!!!

Avui, es d’aquellsdies que ben be no saps ni que dir, desprès de la gira per als mitjans i elscarrers de la nostre capital, el tragicòmic “Marianicoel corto” ens ha delectat amb un bon grapat de mentides, com acostuma a fer,amb els altres dos components del “Trio Calavera” Zaplana i Acebes.

La pregunta que em ve al cap : “Això” es l’oposició? El partit que ha d’alternaral PSOE en la direcció de les espanyes? Doncs quina por!, però no por de quinadreta repressora, no que va! por de les desgracies que poden arribar a fer, perqueveient nomes el que arriben a dir imagineu-vos-ho.

Primer de tot es uncovard fixeu-vos mai mira de front, sempre la mirada perduda, balbuceja quan parla,triga a respondre es lent i li costa expressar-se, no te cap missatge mes queaquell que li han apuntat i a força de repetir-ho sembla que s’ho creu però no escapaç d’omplir ni tant sols amb imaginació allò que s’escapa.

Veient-lo amb la Mònica“Terribles” no vaig poder de fer un crit a l’estil d’en Puyal de “Mònica t’estimo!!!” quina dona, quinamirada, quina professional, va col·locar les preguntes com una experta llançadorade punyals, en Rajoy ja no sabia que era pitjor intentar esquivar-los o quedar-sequiet a esperar que passes tot.

  • “¿El castellano sufre persecucion?: No”, en aquesta a mes a mes raona per comparança amb la persecució i repressió del català durant la dictadura franquista, el Conseller Primer ha estat magnànim, suposo que com el bon mestre que es, no es desconeixença es estupidesa! .A qui vol enganyar? Potser es pensa que els nostres pares i avis no tenen memòria.
  • “¿Los catalanes somos insolidadarios? : No” evidentment si no que publiquin les balances de les autonomies, per que no ho han fet? Per la mateixa raó que torna a mentir i diu que ell es el president del PP, però no sap el que el partit fa, ahir vam poder escoltar una falca publicitari a les emissores andaluses del PP. No els hi cau la cara de vergonya de dir ell que diuen? Evidentment no!.

Patètica larecollida de signatures a la Diagonal, patètic el dinar al Circulo Equestre, niaquí es van poder estar de dir-li que ja hi ha prou home! I la resposta, “Me habre equivocado en las formas, pero noen el fondo” en Pique encara deu riure, potser es la torna, per l’estirada d’orellesque va patir a Madrid.

  1. Jack l'esbudellador’s avatar

    El PP está en contra de totes les lleis. Fins i tot de la llei de la gravetat. Recordeu l’helicopter? Només ens hauria mancat aixó, que tinguesin martirs.

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines