Mai es vençut, qui no deixa de lluitar.

Be, ja hi tornem a ser, haig de dir que el cap desetmana, després de l’Assemblea de Barcelona on en J.L Carod-Rovira va estarbrillant, ha estat del tot millor isobretot gracies a en Jaume Clotet,periodista que escriu a l’Independent de Gràcia, i amb un article ha definit allò que sentim molts de nosaltres.

A l’article “l’últim soldat” descriu la situacióactual, de com tots i cadascun dels sotasignats de l’Estatut del 30 de setembrehan anat “caien” els uns per fidelitatals seus senyors d’espanya, PSc-PSOE, altres venuts al medía mundiper una foto i un “nosesapque” com CiU i altres, com els d’IC, aquests ja nifidels ni venuts mes aviat “regalats” per acontentar a la sociovergencia que s’aproxima, no fos cas que s’emprenyin.

Només queda ERC, enuna posició incomoda, mes aviat amenaçada per tots, tots els grups, partits imitjans de comunicació , que intentant presionarla , manipulant i mentint, fentxantatge, extorsionan aplicant tot allò que saben, només els hi queda fer-nos fora degovern i il·legalitzar-nos.

Però son maldestresi nosaltres tenim clar el que volem, el que no volem es ser partícips d’una mentida als nostres ciutadans, al nostrepaís, a la tasca de 20 mesos de redacció de l’Estatut, que si ves, no ens feia independents, si que ens podia començar aretornar tot allò que ens han pres/robat/espoliat a partir del 1714.

Va haver unaclariana en aquesta foscor, el període entre el 1931-1936 també protagonitzatper ERC, fins al punt de proclamar l’Estat Català, que evidentment es va saldaramb mes morts i repressió, inclòs el President de la Generalitat.


I es per això perdignitat, per convicció, que no podem donar suport a aquesta filfa que vanpactar CiU i PSOE, només volem defendre allò que van votar el 90% dels diputats, el que van decidir el 90% del Parlament. ERC només disposa de 23diputats, i la resta a on han fugit?

Hem de tenir memòriatots i cadascun, i a les properes eleccions escollir a aquell partit que deveritat defensa a Catalunya, a totes les Catalunyes, les socialment justes, lesnacionals, les lingüístiques, les de tots. Com va dir el President Companys “Totes les causes justes tenen un defensor, Catalunyanomés ens te a nosaltres” . ERC l’ultimsoldat.

  1. Jack l'esbudellador’s avatar

    Recordeu William Wallace a la pel-licula Braveheart? El patriota es trait, no per els enemics que ja sap qui son i es contra qui lluita, sinó per els seus veins que ell es pensava que defensarien per sobre de tot la patria que els aixopluga.

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines