Mercenaris a sou de democrates

Desprès de escoltar el que ha dit aquestenergumen, Mena Aguado, ens trobem amb lairresoluble solució de vuit dies d’arrest domiciliari, això si unantidemocrata, una persona amb una gran responsabilitat dins de l’estament dela defensa del país (espanya) en un discurs, posa en entredit el que haexercicit democràticament de tota una nacióCatalunya amb el suport del 90% del Parlament, no sols ho posa en entredit sino que ha mes a mes pretén amenaçar-nos valentsa de un article de la Constitució.

Ja en el en seu dia ho va dir en Fraga, tambéquan va sortir l’Estatut el seu cap, en Fèlix Sanz també va dir la seva, es adir quin concepte tenen tots aquests, que son on son per el dret de les urnes?Que en pensen de la llibertat i la democràcia?.

La veritat es molt preocupant el que pretenen,i nosaltres els demòcrates ens toca patir la mala baba d’aquest tipus depersonatge, que el proper mes de Març li donaran la jubilació, i amb els calesde tots, inclosos el que parlem català que tant li molesta, li pagarem un souper tota la vida.

Crec que el li hagués fet mes mal en aquest “guerrerde pacotilla” que s’ha aprofitat de la seva posició per fer discursos, sesgatsi subjectius, que el degradessin, si mes no, no cobraria la pensió que li tocaper l’actual carrec de general.

Ara cal arribar fins el fons, cal que ens expliquique ell només es una part dels comandaments amoïnats per l’Estatut deCatalunya, cal que expliqui el que hi per que li han permès fer el que ha fet,el seu comandament en cap, es a dir el ciutadà Borbo, renegui de les paraulesdel seu subordinat i doni suport a les decisions del Parlament de Catalunya,encara que sigui tant sols per que el Congreso de los Diputados las ha pres en consideració,espanya es una monarquia constitucional o no?.

Per això crec que hem de escriure molt isovint als diaris, tal com fan quan en altres aspectes, el cava català, elboicot…..la gent s’ha sentit atacada.

Com ens podem prendre seriosament a la oposiciópepera, quan diuen que aquest “pajaro” te raó en el que diu, de veritat creuenque això es fer política, per tirar endavant un país? Tant tontos son? O potserpensen que això es mes i mes desgast al govern del Psoe, el que no entenen esque anant per aquest camí només es va camí de les divisions sense aportar resde constructiu.

Cada cop em fan sentir mes diferent: VISCACATALUNYA INDEPENDENT!!

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines