Els mes venuts!!!!

Ah! quina impotència!!, ens condenan a aquells quehem volgut ser fidels als nostres principis, quina societat tenim que n’obligaa passar per l’adreçador per no quedar malament?

I per cert, que es quedar malament? Fer allò de…..guanyar per que tot si val?, deixar companys de costat per aconseguir l’ascens?Mirem a dins dels nostres cors, si es això el que volem per la nostra societat,pels nostres fills, pel nostre futur.

Potser soc una mica ingenu, potser soc una micababau, però jo no vull això, admiro la gent que diu el que pensa i ho mantéfins al final, pesi a qui pesi, sensa enganyar a ningú, potser això no es la política,si mes no la de CiU, PSC e IC. L’altre dia sentim a Quatro al president delgovern espanyol mentint sobre allò que es tant evident, les seves promeseselectorals, es mes diu textualment “era un míting” es a dir als mítings tot sival oi?……

Ara CiU ens vol explicar que la culpa de tot la teel PSOE que ells van fer tot el que podien, de veritat algú s’ho pensa? Esperantque algú s’ho cregui? Si hagués estat així per que no comentar-ho amb la resta de partits, per que inclòs vadeixar de banda al seu soci en Duran i Lleida (que no sabem si es bo o dolent,deixar-lo de banda). En + (Mas), va fer com molts burgesos regionalistes de principis del seglepassat, anar a la capital (Madrid) aportar la senyora de compres (rebaixes) i tancar algun negoci, en aquest cas elNOSTRE negoci, L’ESTATUT i així ho va fer sense vergonya, hipotecant als seusconciutadans el futur d’ells i els seus fills, no els fills que tenen mútuaprivada i escola concertada, no aquells que ja tenen pla de pensions, noaquells que ja tenen resolt el tema de l’habitatge pel patrimoni familiar. Si no la gran majoriadels “catalans de butxaca”, els que no podem estalviar, ni podem pagarcomissions a les caixes ni als bancs, dels que dia a dia perdem capacitat depoder viure, avis i avies, amb una pensió per sota del nivell de vida que marcael nostre PIB.

I no ens enganyem pressionen a ERC, per justificar la seva errada, per encara mantindré la mentida comsi fos un pacte de tots. De tots menys nosaltres, ERC seguirà negociant, sabentde bona tinta que CiU va tancar el pacte sense possibilitat de res mes.

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines