14
març
09

“FEM FRONT A LA CRISI”. Dissabte 14 manifestació unitària a les 17h a la Via Laietana

video CC.OO i UGT

crisi2CC.OO. i UGT han convocat una manifestació unitària mani-sindicalamb el lema FEM FRONT A LA CRISI. S’ha elaborat un manifest amb el qual es vol posar de relleu que la crisi no l’han de pagar els treballadors i treballadores, ni les seves famílies. El Manifest remarca especialment la deficient gestió de la crisi que s’està fent des del govern espanyol i fa un segut de propostes en el terreny de la indústria i els serveis, l’ocupació i el territori i la inversió pública.

Més d’un centenar d’entitats s’ha adherit a la manifestació que començarà davant de la seu de Foment del Treball, la patronal catalana, a la Via Laietana.

El sector financer, les grans constructores, les immobiliàries, les multinacionals… ells son els que desprès d’anys de grans beneficis, fets sota una economia especulativa amb els vist i plau dels diferents governs, que han actuat al seu dictat tot ocultant al poble, a les famílies, el riscos d’una situació que tard o dora havia d’esclatar, com així ha estat amb la bombolla immobiliària o la borsa; apostant per un creixement insostenible i desmesurat.

Les demandes sindicals són clares. Ara, ens cal posar èmfasi en que la crisi la pagui qui l’ha provocat, qui ha fet beneficis extraordinaris durant les últimes dècades, i si mes no qui te els diners, és a dir les grans empreses multinacionals i les primeres fortunes d’arreu.

Cal posar fi a una economia basada exclusivament en el benefici basat en l’especulació, l’explotació de la força de treball i la natura. Cal posar rumb cap a una societat que posi l’interès de la majoria per sobre del benefici d’un accionariat que només prima el resultat immediat. Cal tornar a parlar d’una economia social a favor del poble, que redistribueixi la riquesa. Cal que la societat es basi en el principi marxista de “a cadascú segons la seva necessitat, a cadascú segons la seva capacitat”.

Comencen a fer visible que una altre món és possible…Dissabte sortim al carrer, fem sentir la nostra veu!!!




0 Responses to ““FEM FRONT A LA CRISI”. Dissabte 14 manifestació unitària a les 17h a la Via Laietana”


  1. No Comments

Categories

My Fieldset
  1. (required)
  2. (valid email required)
 

cforms contact form by delicious:days