21
febr.
09

Quin nom pel CEIP Bailèn? Jo recolzo el d’Albert Mussons

Aquesta setmana va començar amb la compra del solar al carrer Bailèn on s’ubicarà la futura Escola pública per a infants de 3 a 11 anys. És sens dubte una gran notícia que a provocat una reacció d’alegria unànime en la comunitat educativa i de tots aquells que estem convençuts que era del tot necessari reforçar l’escola pública i que a Gràcia es comencés a posar remei a la manca de places que en l’escola pública hi ha en aquesta part del Districte.  Tindrem un nou edifici per a l’educació, que és  on ens juguem el nostre futur!!!.

Però un cosa porta a l’altre i ja em començo a trobar gent queet demana, et proposa, opina sobre quin nom a de portar aquesta nova ESCOLA. Sobretot et diuen que no torni a passar com en el cas de l’IES Secretari Coloma, que porta el nom del carrer i del qui va ser Secretari… de la Inquisició!! (quina vergonya em diuen!!!).

Quin nom donçs per la nova Escola del carrer Bailèn? N’he sentit uns quants…però el que més m’agrada és el d’ALBERT MUSSONS. Crec que pocs com ell incorporen tans valors, justament allò que crec ha de transmetre el nom d’una escola als infants que durant uns anys cabdals de la seva vida s’iniciaran en el món dels coneixements.

Home implicmussonsat fins el moll de l’ós amb Gràcia, coneixedor de la seva història i alhora protagonista dels seus darrers anys amb la seva militància social, cultural i política, compromés amb el catalanisme i la justícia social; medalla d’or de Barcelona… Pocs com ell honoraran el nom d’una Escola a la Vila de Gràcia i al Camp d’en Grassot.

I per cert perquè no comencem a pensar en canviar el nom de l’IES Secretari Coloma? Per exemple… Jesús Moncada, Ovidi Montllor…



Categories

My Fieldset
  1. (required)
  2. (valid email required)
 

cforms contact form by delicious:days