Foguerons …

Demà s’inicia els Foguerons de Sant Antoni, una festa que fa quinze anys que es porta a terme a Gràcia i que ha arrelat tant que gairebé m’atreviria a categoritzar-la al mateix nivell de que Sant Medir o la Festa Major. I és que en alguna ocasió he sentit que els Foguerons són com la festa major d’hivern gracienca.

Imagino que els lectors del bloc haureu assistit alguna vegada a la festa , però si no ho heu fet la veritat és que us ho recomano. La festa té un preludi avui mateix amb actuacions de grups mallorquins al Tradicionarius, demà és el dia gros, val la pena veure com els mallorquins preparen les fogueres pel matí i diguem-ho finament, ho fan amb força alegria. Al vespre un cercavila conjunt dels grups de cultura popular locals i grups mallorquins és el primer dels actes, després l’encesa de fogueres i tothom qui vulgui pot torrar la seva sobrassada i veure aquell vinet que conjuntament amb el foc fa passar el fred.

Per acabar grups tradicionals mallorquins ens oferiran un ball a la plaça Virreina, però jo us recomano els cantadors amb les seves xeremies.

Que passeu una bona nit bruixa poblera …

  1. gener 26th, 2007 at 20:42 | #1

    Estic engegant una campanya des del mou bloc per tal de reclamar a AENA que concedeixi la nova terminal al grup Star Alliance, permetent la consolidació del Prat com a hub intercontinental.

    Et convido a sumar-t’hi, fer-hi referència al bloc i fer arribar el text per correu als teus contactes per tal que corri i creixi.

    Link:

    http://catalunyafastforward.blogspot.com/2007/01/campanya-per-un-hub-interconinental.html

    Gracies,

    Marc

    http://www.catalunyafastforward.blogspot.com

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines