Del concurs …

El passat diumenge 1 d’octubre els Castellers de la Vila de Gràcia vam participar al concurs de castells de Tarragona i vam quedar en 16a posició, una posició que no ens fa gens justícia.

Hi vam anar més de 300 persones, els propis de la colla , gent d’altres colles que ens van acompanyar i amics i companys de la Vila que ens van venir a fer pinya. La junta va doncs va fer molt bona feina en quan a promoció i va aconseguir garantir la pinya necessària i suficient per realitzar els castells a plaça.

Els castells estaven a punt, la tècnica havia fet una excel.lent tasca preparant els assajos i fins al darrer moment i en una decisió molt assenyada no va descartar el 3 de 8. Per tant portàvem a plaça tres castells perfectament assajats i que haviem descarregat nets a l’assaig.

Però els nervis, la pressió, la plaça , l’entorn … no ho se, però hi va haber alguna cosa que ens va trair i el resultat és que el que ja tots coneixem, jo ho definiria senzillament com un mal dia, està clar que Gràcia es mereixia estar en posicions superiors, així ho demostra el rànquing casteller de la temporada, el concurs no ha sortit bé, mala sort, però aquí no s’acaba la temporada ens queden MOLTES actuacions importants i descarregar grans castells, per això ara més que mai cal el suport de com més gent millor.

Des d’aquestes línies doncs vull donar les gràcies al Martí i a l’Oriol, perquè ells com a màxims responsables de la colla en tot moment al llarg del diumenge van saber portar la situació amb molta dignitat i estic segur que sabran portar la colla a descarregar grans castells.

Ara , més que mai em sento orgullós de ser un dels fundadors dels castellers , pit i amunt ! perquè aquesta pot ser una gran temporada.

  1. octubre 11th, 2006 at 18:38 | #1

    T´he enllaçat al bloc de blocs: http://xarxarepublicana.blogspot.com

    Moisès Rial.
    http://www.llibertats.cat

    Salut i endavant.

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines