Home > General, Personal > Quartes noticies desde el Canada i condol casteller.

Quartes noticies desde el Canada i condol casteller.

Ahir al marxar del ciber i connectar-nos a Vilaweb vam llegir la trista noticia de la mort de la castellera dels Capgrossos. Com a castellers donem el condol als Capgrossos i ens sentim a prop d ells , encara que estiguem lluny, en aquests moments dificils. Probablement despres d aixo aprofitaran desde molts llocs per criticar els castells , aixo ha estat un malhaurat accident i els que som castellers sabem que la practica dels castells es segura, molt mes que qualsevol esport. Ens hem de mantenir units en aquests moments per donar suport als Capgrossos i per defensar aquesta tradicio, perque alguns aprofitaran l accident per contra els castells senzillament perque es una tradicio catalana.

Per altra banda , i seguint amb la cronica del viatge, avui hem estat a Calgary hem visitat el Parc Olimpic on hem estat d es d on es llencen els saltadors d esqui. Despres hem anat al Heritage Park que esta ambientat a finals del segle dinou i principis del vint. Ha estat una experiencia divertida. Finalment tornant cap a Banff on tambe dormim aquesta nit hem vistitat els llacs Minnewanka , Two Javkes i Johnson. Dema enfilarem cap a Revelstoke passant pel Glacier National Park.

Hem penjat fotos tambe del dia d avui.

Categories: General, Personal Tags:
  1. agost 6th, 2006 at 10:57 | #1

    Bones!!
    tu, Roger, la foto amb el barret de Santa Claus fa una mica de por, eh!
    Per cert, teniu el viatge patrocinat per Jasper (la roba, el nom de les fotos). Seria el primer patrocini d’un viatge de noces, 😉

    Bé, parella, a seguir així. Per cert, pels noms dels llocs, quines tribus corrien per aquests volts?

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines