Home > General, Política > En Clos i la Festa Major.

En Clos i la Festa Major.

Ahir en Clos ens va explicar que aquest estiu s’obrirà el Forum perquè no hi hagi aglomeració de gent a les festes majors de Sants i Gràcia. Em sembla una bona iniciativa, a veure si tots aquells “guiris” que teniem l’any passat per la festa ( semblava Lloret ), se’n van a prop del mar i ens deixen gaudir d’una festa en pau. Esperem que els guies turístics els expliquin que la festa és al Forum i no a Gràcia. Així la Festa Major serà pels graciencs i gracienques i per aquells habitants del barri marítim de Gràcia ( Barcelona ) que ens visiten per aquelles dates.

El que ja no m’ha semblat tant bé han estat les declaracions en què instava a les barres de les comissions organitzadores de festes a “controlar” la venta d’alcohol. No és pas que pensi que hi hagi d’haber una ventar desmesurada però si crec que malauradament les comisssions de festes es financien gràcies a la barra que es munta durant la Festa Major i que no són presisament aquestes comissions les que venen “cubalitros” o gots de cerveses de tamany desorbitat. Són els bars, que en la majoria dels casos fan “l’agost” gràcies a la festa, posen tiradors al carrer o ben a prop perquè al carrer està prohibit i a més a més molts d’ells no colaboren amb les comissions de festes.

Article a El Punt.

Categories: General, Política Tags:
  1. juny 14th, 2006 at 15:37 | #1

    si els guiris es queden a la zona fòrum. Però em jugo un pèsol que si és així els veïns de la zona es començaràn a queixar i aleshores què? on els enviem?

    A veure si els de barna aprenen que la unica forma de no molestar els veïns és posar el lleure als polígons industrials, que són buits els caps de setmana i no emprenyes ningú. Suposo que a barna lo mes similar a un polígon industrial és Zona Franca no?

  2. juny 14th, 2006 at 15:54 | #2

    pos jo no tinc tant clar que siguin els guiris als que hi ha que enviar al Fòrum o als polígons industrials, que vols que et digui….i lo de l’alcohol, pos estem amb el de sempre. Si la penya no es controla alguna cosa s’haurà que fer, no?

  3. Àlex
    juny 14th, 2006 at 17:05 | #3

    Greips, ha Sabadell ho van fer amb la Zona Hermètica, però compte, quan les naus es van començar a buidar (no totes). Suposo que no interessa que es buidi la zona industrial de Barcelona, no?

  4. Àlex
    juny 14th, 2006 at 17:06 | #4

    Glups, perdoneu la falta d’ortografia garrafal, evidentment volia dir a Sabadell!!!

  5. juny 14th, 2006 at 17:20 | #5

    no pas;-P

    a mi també em passa:-P i fa molta ràbia pq. són faltes que no entendries que les fessin els altres. Això m’ha tornat més tolerant…crec.

  6. novembre 1st, 2008 at 04:58 | #6

    アダルトSEX逆援童貞エロ人妻不倫童貞童貞熟女セフレ童貞エロセフレエッチ熟女エッチ動画

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines