Home > General, Política > Actes bandàlics

Actes bandàlics

Ahir hi van tornar a haber destrosses per les proximitats de les Rambles en acabar la celebració. Sembla doncs que això s’estigui convertint en un fet habitual. Hi ha un grup de gent que no sabem per quins motius es dedica a destrossar les festes i celebracions.

Cada vegada que vec actes d’aquest estil em recorda la festa major passada en què uns quants es dedicaren a intentar boicotejar-la amb incidents i destrosses, amb quin objectiu ? diversió ? amb un altre objectiu al darrrera? no ho sabem, però en tot cas sembla que això sigui una moda.

Senzillament penso que hi ha gent que enten la gresca d’aquesta manera i això no té res que veure amb tendències, idees polítiques, gusts musicals o d’altres coses que he sentit dir. L’únic objectiu que s’aconsegueix és danyar la imatge , en aquest cas dels barcelonistes, per culpa de quatre brètols. Però el mateix és aplicable a la festa major.

Categories: General, Política Tags:
  1. maig 18th, 2006 at 16:36 | #1

    Si noi, ja n’és de trist,ja…és el que tu dius, un grupet de gent que fan malbé una festa de molts, i que és de tots… Jo no crec ni que fóssin culés, sino els mateixos de sempre que aprofiten les concentracions de gent per carregar-se el bon rotllo…igual que a la festa major 🙁 Potser podriem preguntar-nos pq succeeix això, i si realment la solució passa per la policial…tot i que la festa va ser majoritàriament del bon rotllo i ho vam disfrutar molt 😀

  2. maig 18th, 2006 at 16:47 | #2

    es consumeix molt alcohol i crec que bàsicament el terme civisme no té aplicació real, no existeix cultura ni ètica, ni cívica ni solidaria ni res…
    De tota manera ull amb la repressió quan justament des dels governs es fomenten aquestes conductes.

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines