dilluns, novembre 26th, 2007...10:00 am

Porca Misèria: “Roger Brunet 1975-2007”

Jump to Comments

Aquest es el títol del 10é capítol de la 4a temporada de Porca Misèria… Un episodi amb el qual m’he arrancat a aplaudir al finalitzar l’emissió. Encara que no hagueu vist mai la sèrie no dubteu ni un segon a cercar-ho a l’eMule i pitgeu sobre descarregar!

En un moment on tothom magnificà les series americanes, fa molt de goig pensar que aquí a Catalunya hi ha una sèrie de molta qualitat anomenada Porca Misèria (si, si… la del Joel Joan).

Feu-me el favor, mireu-vos el episodi, i ja em direu… una manera genial de tractar la mort!… brutal! …brutal!

Fitxa técnica:

Roger Brunet 1975-2007

Capítol: 10 – 4rta Temporada

Data d’emisió: 25/11/2007

Tots els actes tenen conseqüències, tot i que de vegades no són fàcils d'entendre. El que li ha passat al Roger serà molt difícil de pair per tots els personatges, però sobretot per ell mateix.

Veure web oficial



4 Comments

  • Tota la Raó del món una pasada de serie

  • Tens tota la raó. Gran serie i gran capitol. Tot i que hi havia moments que ja no sabies que era veritat i que era fantasia o somni…

  • M’afegeixo, tot i que juguessin amb nosaltres tota l’estona i que et volies creure cada moment, va estar molt bé.

  • Jo avans mirava Porca Misèria de tant en tant…però desde que la fan els diumenges que no la miro però el diumenge va ser una accepció…volia mirar la tele i no sabia què mirar i em vaig enrecordar de Porca Misèria.

    No em vaig enterar gaire del capítol…=S Al final està mort o no?? Per el que vaig entendre al final viu…l’ultima escena de totes és el que va passar realment?? I tot lo altre va ser un somni mentres estava en coma…no??

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines