header image

Terratrèmol

Posted by: cani | abril 8, 2009 | 3 Comments |

Dos gotes de terratrèmol.

 

Una avia que la treuen de entre les runes després de dos dies enterrada i que diu que tot aquest temps ha estat fent mitja. Genial, això demostra un caràcter i una visió de la vida que ja ens agradaria tenir sempre. Senzillament genial.

 

El president d’un país que ha estat colpejat pel terratrèmol. Diu que s’ho han de prendre com si passessin un cap de setmana de càmping. Els comentaris que faria no son de bona educació.

 

Tot això només demostra que per ser persona cal treballar el caràcter. Per ser primer ministre, a la pràctica ho pot ser qualsevol. I quan dic qualsevol, ho dic amb totes les accepcions de la paraula.

 

 

under: El dia a dia del mussol

Responses -

la primera gota, genial 🙂 una mica surrealista, però genial en qualsevol cas…
la segona, bé, El “Don” Berlusconi que es pot dir d’aquest home que no s’hagi dit ? un impresentable? un mafiós? un pocavergonya sense cap classe? es nota que a ell no li ha caigut la casa a sobre :S quant de fill de p*** sueltu…
conclusió: que posin la iaia de presidenta d’Itàlia!! ja!! 😀

a mi em sembla que qualsevol cosa que diu en Berlusconi s’agafa sempre per la banda negativa. Exactament a l’inversa de amb l’Obama, que tot és bo.

Ni un és tan idiota ni l’altre tant revolucionari.

au va Greips 😉 la banda negativa? jeje no es tracta de cap discriminació injustificada cap al pobre empresari italià 😉 s’ho ha guanyat a pols amb les seves actituts, no creus? i ningú ha dit mai que sigui idiota, ben al contrari, crec que és intel.ligent però un pocavergonya (per dir-ho suau) intel.ligent. I l’altre, ja ho vas dir tu un dia..és un negre fatxa, però una mica menys fatxa que el que hi havia abans 🙂

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines