header image

Emprenyat i ben emprenyat

Posted by: cani | octubre 25, 2007 | 4 Comments |

Ll – La cosa sembla que va dura avui. Així que emprenyat?

M – Si i molt emprenyat.

Ll – Tu sempre estàs igual. A veure, perquè estàs emprenyat?

M – Per moltes coses.

Ll – Digues, digues, esbravat.

M – En general com ens tracten. En general i si vols t’enumero les coses.

Ll – Digues, va.

M – S’ensorra el Carmel i aquí no passa res.

Ll – Si que vas lluny….

M – No molt, que sembla que no tinguis memòria.

Ll – Bé, no vull contradir-te. Tens raó, però…..

M – Res de però. L’apagada general.

Ll – Si, ja en van dues….

M – Ara el col·lapse general.

Ll – Home, el tren…ja ha sortit.

M – No sols el tren. El tren ha desaparegut de les possibilitats, però ha fet que les carreteres estiguin col·lapsades. O sigui tot ha quedat congelat, com les paraules al mercat de Calaf. L’aeroport, el tren, les carreteres, el metro, etc.

Ll – Què te a veure Calaf?

M – Quan les paraules es van descongelar, van sembrar el caos, totes a l’hora.

Ll – I que te a veure?

M – Mira, la gent a començat a passar de la resignació a l’emprenyamenta. I no sols la gent normal. Ara mateix, la gent ha de perdre moltes hores pels desplaçament, o sigui que inverteix moltes més hores en la “feina” amb risc de perdre la feina per arribar tard, però no és sols això.

Ll – Ho entenc, és molt emprenyador arribar a perdre la feina pels altres.

M – I ara plourà, o sigui que els semàfors s’apagaran i ¡visca la Pepa!

Ll – Si, molt patiment, però després tindrem AVE.

M – Deixa estar l’AVE. ¿tu saps la quantitat d’hores productives que s’han perdut i es van perdent? ¿tu saps que sols els autobusos aquests valen 300 milions al dia? ¿qui ho pagarà? ¿l’estat? ¿l’estat a l’autonomia? ¿entren dins del pressupost de la Generalitat?

Ll – Has escrit Estat en minúscules….

M – Es que ara aquest estat és amb minúscules. Els ciutadans paguen religiosament a Hisenda, però ¿què reben? Un estat en minúscules.

Ll – Llavors que proposes?

M – Sempre ens parlen de la baixa productivitat. Ara s’ha fet el tancament del bucle. Productivitat a sota terra. I els empresaris calladets, en lloc de sortir al carrer i fer allò tan castellà de “armar la de Dios es Cristo”.

Ll – I?

M – Si ara mateix, algú dels que vivim i treballem aquí a Catalunya, no és independentista radical (sigui de on sigui), és que no ha entès res o potser és pensa que és problema dels socialistes o dels altres. El problema és que aquest estat (en minúscula) no ha entès res i mai han volgut posar solució a una cosa que afecta a Espanya tan o més que a Catalunya. Però atacar Catalunya dona redits a les urnes, sembla. I ara es demostra que quan es reclamen més inversions, alguna raó es té.

Ll – Uf, ara vas fort.

M – Vaig emprenyat, que no és el mateix. I el pitjor encara no ha vingut. La gent hauria d’agafar la baixa, fer vaga o punxar d’alguna manera, si no ho fem nosaltres…¿qui ho farà? ¿Creus que aquest caos els importa alguna cosa? Mira la ministra, només diu que prenguem til·la i a somriure, que son quatre dies. Si això és un ministre d’un estat, aquest no és molt seriós. I segueix….tan tranqui-la, amb cotxe oficial, un bon sou, una bona paga que li quedarà, prestigi (je, je,) i altres prebendes…..Som un país d’opereta.

Ll – I amb himne sense lletra……

M – Ets una “cachonda”….quasi tan com la Magdalena…..

under: El dia a dia del mussol

Responses -

“Batua l’olla!, que emprenyat que estás mussol.

Segur que la teva “visió” d’el que passa es la bona.

Si convoques una “mani” jo hi ving.

culpar l’estat és senzill i gratuït. Però aquí tenim uns representants que són els encarregats de vetllar per tal que les infraestructures no es quedin obsoletes. Pels resultats actuals, sembla clar que l’àrea metropolitana no s’ha anat posant el dia mica a mica, segons era necessari. Això em sembla una veritat impepinable, oi?

Bé doncs, qui és que gestiona els ajuntaments i diputacions de bcn? Qui porta 30 anys representant-nos a tots? Doncs au, cap allà les culpes. L’Estat fa el que li demanen, i no sembla que des d’aquí s’hagi demanat res. Oi o no oi?

@greips
Això també. I les ganes de governar també en tenen la seva part de culpa. Però no podem demanar que dimiteixi en Pujol….dic jo. O en Maragall.
Realment la culpa és repartida, cert. ¿i ara que fem? ¿els cesem a tots? ¿proclamem una republica? ¿o no fem res i esperem que un altre dia ens demanin disculpes?

@cani
L’únic q es pot fer és passar d’ells. I això és el que la gent cada cop fa més i millor. I sino, a veure quanta gent vota a les següents eleccions… i quants vots treuren els extraparlamentaris.

Potser salta la sorpresa i la gent s’uneix al catxondeig institucional institucionalitzat per anar a votar als partits més extremistes. 😀

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines