header image

Somiar truites, però que bones!

Posted by: cani | agost 30, 2007 | 2 Comments |

M – Que fas amb aquesta música?

Ll – L’he posat pensant que t’agradaria.

M – Em recorden moments, paisatges, gent, sentiments, etc.

Ll – Et recorden quan et pensaves immortal i capaç de tot….

M – Potser si….de capaç de tot encara ho soc ara….

Ll – Si però no és el mateix que quan sonaven els Carpenters, els Animals, els Beach Boys, el Wilson Pickket, els Byrds, etc.

M – Si, la veritat és que sens coses.

Ll – ¿Com quines?

M – Mira al sentir al Luis Amstrong en aquesta cançó, he tingut unes ganes boixes de menjar ous ferrats amb patates fregides….

Ll – Molt romàntic no ets ¿oi?

M – Ja t’he dit que em desperten coses, i situacions. Va donar la casualitat de que els dissabtes quan anava de marxeta sopava aviat i sempre ous ferrats i patates fregides. I, com que he estat un pajaru de radio tota la vida, escoltava un programa que tenia com a obertura aquesta cançó. I ara ho recordo….

Ll – O sigui de marxeta? On anaves? De disco?

M – No, sempre anàvem un grupet i fèiem una mica el pendó. Però molt tranquil, prendre alguna cosa i sobretot xerrar molt.

Ll – Això últim m’ho crec, tu encara ho fas….

M – Uff, ja comencem.

Ll – I ara que en penses?

M – Que son cançons molt bones, penso que van marcar una època de molta música i bona.

Ll – Vols dir, amb això, que la musica d’ara no és bona?

M – No, però és diferent. Mira, la gent molt jove també escolta Elvis o fan cua per anar a un concert dels Rollings, o escoltar al Boss, tot música de pares i ara de fills. És molt curiós. Nosaltres no escoltàvem música dels nostres pares, exceptuant alguns intèrprets especials. Les coses sembla com si llavors van trencar i ara encara no s’ha superat el llistó.

Ll – Uy, Uy, Uy, t’estàs foten en un jardí….

M – Si, molt típic meu, sempre m’enredo. Però aquesta vegada el tema l’has tret tu.

Ll – Si, però no em donis cap culpa. Ets tu el que diu que la música d’abans era millor que la d’ara. I això fa vell.

M – No he dit això, he dit que hi va haver un bum molt important que sembla com si no s’hagués superat. Que no és el mateix.

Ll – Llavors en que quedem. Era bona o no?

M – Si, a mi em va servir per posar un fons, un decorat, a les meves vivències, encara que no coneixia molt als que feien música, mai he estat molt interessat en la música quotidiana. En aquella època només tenia un objectiu, ganes d’aprendre i veure mon.

Ll – I ja t’ha passat?

M – No. Encara tinc molta, molta curiositat per saber coses i per coneixer més i més. ¿Creus que és algun virus d’aquella època?

Ll – No tranquil, això és teu, vaja, de la pròpia bestia. I no ho curaràs mai. Però veig que amb això de fer la música el teu decorat, és una mica de somnia truites.

M – Si, truites, però mira que en son de bones….les truites amb una música de fons de la Brenda Lee cantant allò de “I’m sorry, so sorry,…” o Chicago amb allò de “I’m a man”…i un gotet de vi negre….

Ll – Això de triper també t’ho hauries de fer mirar.

M – Potser també és de la pròpia bèstia….¿no creus?

Ll – Deixem-ho estar, val més seguir escoltant aquesta música….i mira de ser una mica més romàntic, que no fa mal, de tant en tant.

M – ¿I si em convides a un gelat? Amb un gelat soc molt, però molt més romàntic. I et canto  allò de Hey Jude com en Wilson Pickett….

Ll – Però era dels Beatles….

M – És igual, a mi m’agraden aquestes veus trencades….

Ll – Va, anem a fer un gelat i a veure si canvies una mica el xip.

M – Ara mateix faig un reset….ja, ja, ja…

under: El dia a dia del mussol

Responses -

Bona música per un matí tan assoleyat com el d’avui.

The Animals tenian una canço molt coneguda si no recordo malament traduida era “la casa del sol naciente”,els guateques de la época no paraba de sonar, era de les peces considerades per “arrambar”, desde que les suecas van arribar a la Costa Brava, els joves van començar a tenir tote la llibertat sexual, pero el morbo que donava el prohibit era molt excitant.

El mussol té raó, recordar els temps passat es sindrome de com a minim de”carrozones”

cani Ahir vaig anar al verdi a veure Chanson D’amour,una pélicula que penso que et pot agradar, el protagonista es Gerard Dépardieu i ella Cécile de France.

Dèpardieu canta varies cançons francesas dels anys 80, i ho fa prou bé.

Emportat al Mussol, si la vás a veure.

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines