header image
 

Jo també vull ser una blog star!

Oh, 31 d’agost i em desperto; bé, em desperto i rumio i rumio sobre què he de fer un dia com avui. Avui és el Blog Day i hauria de ser genial, enginyós o brillant. Vaja, les muses m’abandonen.

Per inspiració, la d’alguns bloggers de Perú que versionen ‘We Didn´t Start The Fire’ de Billy Joel per celebrar el dia:

Segueixo les instruccions i recomano cinc blocs:

1. Socialitzant les TIC. L’amic Quim Perelló segueix aportant el seu granet de sorra per entendre la implantació de les noves tecnologies a la nostra societat. Aquests dies s’ha anat de vacances a Israel i ens ha deixat unes imatges i uns reportatges interessants.

2. 1984. Una bona referència per estar informat sobre les noves tecnologies en català. Un bloc realitzat per Jordi Garcia.

3. Wishful Thinking. Interessants reflexions d’Ángel Méndez, sempre sorprès pels efectes de l’esport a les xarxes socials. ¿Verdad, Ángel? 🙂

4. ¡Oh, my gossip girl! Si t’agraden les xafarderies i l’esport. Aquest és el bloc més recent a Mundo Deportivo. Què dolenta és aquesta noia…

5. E-Xaps Xavier Peytibi analitza amb concreció la comunicació política. Gracienc de pro.

~ by assajos on 31 agost 2009. Tagged: , , , , ,

5 Responses to “Jo també vull ser una blog star!”

  1. Gràcies per la recomanació.

  2. Jajaja el vídeo és boníssim!! I diu moltes veritats!!! xDDD “Tengo mil lectores, pero en la calle nadie me conoce” xDDD (parlo en general i no només del blog, sinó també es pot inclòure el fotolog i altres).

  3. Gràcies Miquel!

  4. Hauriem de fer un video aixi els de Gracianet…

  5. jajajaja esto me recuerda: http://www.youtube.com/watch?v=qeYw71CBsMM 😛

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines