La frase més sentida d’avui

El que diuen és el tercer esdeveniment esportiu mundial ha arribat a Barcelona i he aprofitat la proximitat per anar a tafanejar. Fa uns anys m’hi vaig enganxar i tot i que ho estic deixant encara em miro les grans etapes de muntanya. Així que aquesta tarda he agafat la càmera i he baixat a veure passar “la serpiente multicolor”. La pluja em temptava a quedar-me a casa però al final ha guanyat una idea d’allò més original, si més no en aquell moment: Tants anys veient-ho per la tele no puc desaprofitar l’ocasió.

Xino-xano he arribat a la zona escollida (després em volia apropar a mirar si hi havia nous daus a la que ara és la meva botigaproveidora) i per fer temps m’he dedicat a mirar la gent.  No se com són les cues d’una nit per entrar a un concert però la lluita per la posició en aquestes ocasions no hi té res a envejar. El millor, però, és la complicitat que es crea entre desconeguts. Es pregunten obvietats al veí de vorera, s’increpa els que no respecten les normes cíviques (i es posen davant quan encara trigaran 20 minuts a passar), es comparteixen fotografies (apaurora, si no te les envio ara ho faré demà sens falta) i es fan comentaris privats amb voluntat de públics.

I aquí he vist que la meva originalitat era tant original com mirar amunt quan ens cau aigua al damunt. Tants anys veient-ho per la tele… i no m’ho podia perdre… i ara ho veig en directe… i ara són aquí… i i passen per sota casa… Original, molt original.

Per si algú li pot fer arribar a l’alcalde, Sr Hereu: Compte amb qui l’informa perquè després qui queda malament és l’alcalde. Després que s’omplís la boca dient que l’afectació del transit seria per sota el carrer Aragó resulta que els agents dela Policia Local ja no deixaven baixar de Mallorca. En referència a aquest cos avuí he gaudit d’un espectacle (molt satiosfactori) del que en parlaré un altre dia. Per no barrejar massa.

P.S. La meva primera intenció era parlar de i constatar l’eficàcia d’uns ja vells coneguts ja que eren set els/les treballadors/es de TMB més un agent de la (In)seguretat Privada amb el seu gos els que vetllaven perque cap ciclista no es colés al metro a Tetuan.



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines