10
febr.
09

La hipòcrita moral del Vaticà

Un portaveu del Vaticà acaba d’anunciar que l’Església excomunicarà “a tots els que hagin tingut alguna cosa a veure amb l’assassinat d’Eluana Englaro”, així ha reaccionat la cúpula de l’Església catòlica a la mort a la mort  d’ Eluana, desprès de 17 anys en estat vegetatiu.

I això passa als pocs dies de que el propi Papa anunciés amb tota solemnitat que havia “reintegrat al sí de l’Església” als seguidors del bisbe ultraconservador Lefebvre. Coneguem una mica als lefebvristes: nega l’holocaust nazi,  renega del Concili Vaticà,  vol que les misses siguin altre cop en llatí com a l’Edat Mitjana, remarca la supremacia. de l’home sobre la dona… Per aquesta ordre tot el perdó, tota la misericòrdia, tota la comprensió….

Ni desprès de morta Eluana i, sobretot, la seva família, poden estar en pau. Fa pocs dies, en aquest mateix bloc, reflexionava sobre la gran càrrega de violència que l’Esglèsia estava emprant en impedir la mort digne d’aquesta noia italiana, el setge fanàtic envers la seva família ha estat indigne, monstruós i més en nom d’una suposada caritat cristiana.

Aquestes eren les paraules del seu pare poc abans de morir Eluana: “Quan deixi d’existir tornarà a una dimensió humana, perquè fins arar ha viscut en una dimensió inhumana. La meva filla ha estat violada, contínuament envaïda en el seu cos, objecte d’una violència que ella hauria definit com a inaudita, inconcebible e inacceptable”.

L’Església catòlica ha intentat a Itàlia, amb la complicitat del govern Berlusconi, sense importar-li que Itàlia sigui un Estat laic, imposar la seva ideologia als ciutadans que no pensen d’acord amb el seu catecisme i les seves creences. Igual que ho intenta la Conferència Episcopal espanyola amb l’ajut del PP.

De nou les files inquisitorials ens mostren com de cruels poden arribar per imposar la seva moral (ja veiem de quina mena és…) als qui no volem viure sota el seu obscurantisme i la seva tirania ideològica.

El dret a una mort digna està per sobre de la “vida eterna” sense consciència i vegetativa.

Tot el meu despreci per la jerarquia catòlica que està tant lluny del sofriment humà. Tot el meu despreci per aquesta jerarquia catòlica que amb el seu actes aixopluguen en el seu sí a defensors de les tesis negacionistes.
0 Responses to “La hipòcrita moral del Vaticà”


  1. No Comments

Categories

My Fieldset
  1. (required)
  2. (valid email required)
 

cforms contact form by delicious:days