21
des.
08

Nova etapa a IU

Cayo Lara ha estat escollit coordinador d’IU. Finalment el PCE s’ha fet amb les regnes d’IU, portava molts anys fent l’impossible per aconseguir-ho, culpant de tots els mals Gaspar Llamazares.

La majoria d’EUiA vam apostar per un coordinador/a que realment ens permetès superar la divisió interna i situés IU en la lluita real, la transformés en una eina útil al servei dels treballadors, cercant la unitat de classe lluny de proclames estérils per radicals que semblin. Joan Josep Nuet tenia les condicions per ser-ho, però no s’ha aconseguit sumar prou, malgrat la feina ben feta …. Tot indica que comença una nova etapa, l’incògnita és cap a on, doncs els que fins ara han fet de piròmans a IU, ara volen exercir de bombers amb crides i més crides a la tant malanomenada “unitat”.

La crida a la vaga general de Cayo Lara pot semblar “música celestial” a algunes oïdes, però té més possibilitats que sigui un crit en el desert sinò es lliga a la lluita sindical, a la lluita contra els expedients a cada fàbrica, a la lluita les conseqüències diàries de la crisi capitalista sobre les famílies treballadores…

Tots sabem que IU per si sóla no pot organitzar una Vaga General que no sigui una proclama sectària i que fer girar el govern cap a l’esquerra (el de Madrid i el d’aquí) cal treballar des de l’unitat amb els moviments socials i els sindicats.




0 Responses to “Nova etapa a IU”


  1. No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.




Categories

My Fieldset
  1. (required)
  2. (valid email required)
 

cforms contact form by delicious:days