divendres, març 31st, 2006...3:25 pm

Adéu…! dissabte dia 1 de abril de 2006 serà la meva última actuació com a Bastoner de Barcelona

Jump to Comments

"Adéu…! dissabte dia 1 de abril de 2006 serà la meva última actuació com a Bastoner de Barcelona.

Ja han passat 15 anys des de que vaig començar la meva singladura amb el ball de bastons. He après moltes coses, he après a estimar el meu país a través de la seva pròpia cultura, he conegut persones excel·lents, he passat estones màgiques, he crescut, he admirat, m’he implicat… però desgraciadament m’he cremat!

Potser pensar diferent a la resta, potser intentar implicar-se massa, potser ser impulsiu o potser estar molt segur de que el camí adequat no es el camí triat pel grup… son alguns del motius que m’han fet plegar.

Plego dels Bastoners de Barcelona, però no vull deixar de treballar pel futur del ball de bastons. No ballaré en cap altre colla, però continuaré estudiant, veient, admirant e intentant millorar la cultura bastonera de Catalunya.

Segurament, no m’entén gairebé ningú. Però ja no hi ha marxa enrera. Ho tinc decidit, i quan prenc una decisió d’aquest magnitud, no hem tiro enrera així com així.

Però no os estranyeu si en un futur a mig termini em torneu a veure amb dos bastons a les mans. He estat bastoner en actiu 15 dels 23 anys de la meva vida."

Roger Giménez Tomeo
31 de Març de 2006



10 Comments

  • Segur q no ha sigut una decisió fàcil, espero q tal com tu has dit, no et desvinculis d’aquest món. Del que estic segur és q no deixaràs de ser un freak dels bastons 😉

  • ostres, això si que em sorprèn!
    Però bé, està clar que ets un enamorat dels bastons i continuaràs vinculat a aquest món d’una forma o altra.

    Ànims!

  • Renoi, quina sorpresa! Encara et veurem ballant amb els bastoners de gràcia! 😉

    ui, el que he dit! X-D

  • Ja saps que en el teu futur camí pots comptar amb nosaltres….

    Ànim i sort!!!

    Montse

  • Crec que els bastoners et trobaran molt a faltar! Jo trobaré a faltar les teves actuacions i assajos amb ells, els bastoners i evidentment el ball de bastons!
    Per mi això ha estat més que una retirada…

    Un petonet!

    Meri

  •   Sònia i Sergio
    abril 2nd, 2006 at 8:44 pm

    sabem k la decisio no ha estat facil, ens costa entendre el pk, pero ho respectem…sempre t’hem escoltat, encara k a vegades no has conseguit els teus objectius (com ens ha passat a tots). Ens permets un consell d’amics?…el grup sempre es mes eficient k l’individu. Esta demostrat…k tinguis molta sort i enkra k tinguem les nostres diferencies (k per cert, donen vida i fan moure les coses)sempre ens tindras pel k necesitis.

  • Bueno em sap mol de greu el k a pasat… ets una de les persones que e tingut al costat en lentorn bastoner mes aprop i em costa moltisim asuumir k ja nu et veure mes a la sala d’assaig ballan bastons, rien i disfrutan… pero segur que es una decisió que a tu t’ha costat molt pero es el millor per tu!!!
    espero k nu et desvinculis del ball de bastons… perk ets un Gran Bastoner!!!
    Mols petons i spero veure´t aviat!!!

  • Hem compartit molt bons moments (i en son molts )i hem sap molt greu que ho deixis. Sé que es una decisió dificil però es la teva desició. Espero que no et desvinculis del mon del bastons ja que crec que, com per mi, es molt especial i que corre per les nostres venes. Encara que hem tingut diferències en alguns temes, crec que pels dos la cultura popular i el ball de bastons son molt importants i lluitem per ells. Espero que veure’ns sovint i sap que em tens pel que necesitis.
    Una abraçada

  • Gràcies a tots, per totes les vostre paraules…
    de debò…

  • Hi ha qui t’entenem, ja veuràs com millora la teva vida.
    ànim en aquesta nova etapa!

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines