divendres, setembre 23rd, 2005...9:20 pm

Mati Bastoner de la Mercè 2005

Jump to Comments

Avui al mati, s’ha celebrat el ja míticMati Bastoner. I què és això del Mati Bastoner os deureu preguntar alguns devosaltres? Doncs es tracte de reunir a les 5 colles bastoneres de la Ciutat deBarcelona en actuació al mati d’un dels dies de la festa de la Mercè.

Per estrany que sembli es l’única ocasióde veure les 5 colles juntes durant tot l’any.



Però anem al tema, com ha anat l’actuacióper part de la meva colla? Els Bastoners de Barcelona. Doncs molt be. Tot i queavui només érem 11 efectius 5 esquerres (els vermells) i 6 dreters (els blaus),tot ha anat ni que pintat. La meva colla ha començat la ronda de ballades depresentació a la plaça Reial fent tres balls, el Barcelonès, el Boicot i elCampanar de Gràcia, d’aquest últim ball m’agradaria destacar el paper d’unajove noia de la colla, la Glòria, que ha ballat per primer aquest ball tot inomés haver-lo assajat durant una tarda, demostrant la bona tasca feta eldissabte passat en l’assaig.

Desprès d’actuar totes les colles,ha començat un cercavila de recorregut curt (per no dir curtissim) des de plaçaReial a les 12h. fins a plaça Sant Jaume, evidentment em donant volta per larambla i em intentat allargar una mica el camí, ja que havíem d’arribar a laplaça del ajuntament i generalitat a les 13h. El cercavila s’ha fet forçaagradable ja que podríem esplaiar-nos ballant a cada cantonada sense anar ambgaire pressa per l’horari.

Un cop hem arribat a la plaça SantJaume, em tornat a ser nosaltres els que hem començat les rondes de balladesfinals. Hem fet 3 balls, diferents als anterior citats, aquest cop han estat, ElSant Joan, la Pinya i El Picó.

Si voleu veure més fotos feu clickaquí



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines