<

Hola gent!! feia temps que no deia res però és que no sabia què ficar…

Doncs…no gaire cosa…xDDD

Si actualitzo és perquè ho vull fer i perquè l’Oriol m’ha dit que  torni a fer un dels meus posts típics…xDDD osigui que si us rallo o…cualsevol cosa per l’estil…

– Queixes: Oriol!! 😉

Però abans de dir res us informo que dissabte que ve vindré a la trobada i us veuré!!^^ Yeah 8) *.*

Bueno…volia posar un collage que el posaré però el text que volia posar no el posaré…més que res perquè sempre que escric posts em surten de dins i estic inspirada…ara mateix no ho estic…–.–

Així que només faré unes petites reflexions:

Gelos: No us deixeu portar per ells…per culpa seva us podeu estar perdent una gran persona…

Amistat: Vigileu bé a qui considereu amic…a vegades no podeu confiar ni en la vostra pròpia ombra…

Sentiments: No podeu deixar que guanyin a la raó…si estimeu a algú però aquest algú us fa mal no us deixeu trepitjar encara que l’estimeu…heu de guanyar a aquest amor…igual amb els gelos (el que he dit abans xD) que no és just odiar a algú només per ser la ex de, la rotllo de o la nòvia de…sigueu coherents en els perquès de les coses…perquè seguir donant-ho tot per una persona a la qui no li importes i lo únic que fa és fer-te mal? i perquè odiar a algú que ni tan sols coneixes només perquè és l’ex o s’ha liat amb ell…???

Si una amiga us comença a fotre i veieu que el que fa no és normal no busqueu explicacions…simplement feu-li saber que us està fent mal i si realment és amiga pararà i si no para doncs a prendre pel cul i ja trobareu algú millor a qui donar la vostra amistat…no us deixeu trepitjar!!!

novembre 13th, 2006 at 12:04 am


16 Responses to “En honor a l’Oriol… ;)”
  1. 1
      Oriol says:

    Osti… aquest tio és un crack :S

    I dius que ha canviat? no m’estranya, SE LI HAN PUJAT ELS FUMS!!! o, potser esta perdut entre tanta fémina.

    Tot i així, jo he constatat que un alt percentatge de noies són MOOOOLT rancoroses. Jo tinc una filosofia de vida que em funcionar molt millor que tot això que escrius: “Sudar olimpicament!”, tot el dia donant voltes i voltes a aquestes coses no pot ser bo, el millor és pensar en el que realment és important en la vida: El futbol! .)

  2. 2
      Gracienka says:

    Oriol, de gent rencorosa en trobem en els dos sexes, que jo també he constatat un alt percentatge de homes rencorosos i vengatius… o sigui, que hi ha de tot, a tot arreu 😉
    I tu Figurita, amb el què ens exposes avui, crec que es pot dir “benvinguda al món real” 😉 ànims, que després tot sembla menys!!

  3. 3
      vives says:

    A la figurita li passa com el Maurici, no saben que dir i omplen tres planes i mitja…

    De gent rancorosa, sens dubte, es molt mes perillosa la masculina, entre gelós, rancor i sentiments de propietat es maten unes quantes dones al mes.

    Una sola mort al any ja seria inasumible, mes d’una una vergonya inacceptable

  4. 4
      Oriol says:

    Només cal constatar la meva teoria amb el fet que l’amplia majoria de els meves exs m’odien 😀

    Jo no em refereixo a aquest tipus de rencor, no ens equivoquem… aquestes coses són inacceptables però no estem parlant d’això. La violència és sempre inacceptable, però a més del maltractament físic també n’hi ha de psíquic, que esta molt oblidat i massa tolerat. En la nostre societat hi ha una mala concepció de l’amor, per molta gent estimar vol dir patir i posseïr, i això no és amor.

    De nois rencorosos n’hi ha molts, però sóm diferents físicament i psíquicament també, i de donar voltes i voltes i voltes a les coses en sou especialistes.

  5. 5
      vives says:

    No t’ho prenguis malament, al fi i al cap mai se sap si acabaré de sogre teu, però potser el problema es teu.

    A mi les meves ex’s no m’odien, senzillament es riuen de mi, l’única excepció de familiars propers, es la meva mare, que li faig pena, i els dos fills/filles, que s’avergonyeixen.

    El darrer cas no em preocupa, ja que dic que es culpa de l’edat.

  6. 6
      Oriol says:

    sogre??!!?!?!?!?!?!? :S ‘ bufff… si q anem forts :S

    potser si que és problema meu, ami totes les exs que he deixat m’odien… en canvi, quan han sigut elles no (no és gens simètric).

    En quan a la violència de gènere física i psíquica a mi em rebenta la hipocresia que corre pel món, és un problema que s’ha de tallar de socarrel, i certes actituds no les hauríem de tolerar mai d’entrada. Perquè molta gent està massa acostumada a aguantar tota mena de vexacions pel simple fet d’estimar.

    Una persona que t’estima és algú que primer de tot et respecta, i no em refereixo a morts o maltractaments, em refereixo a coses molt més petites que tolerem i aguantem amb massa facilitat. Hi ha masses parelles que es dediquen a fer “guerres psicològiques”, o que s’insulten i es degraden amb massa facilitat en les discussions, o que fins hi tot s’empenten, o que s’umillen l’un a l’altre… aquestes coses són la llavor del maltractament i no tindríem perquè aguantar-les.

    Una relació no és una possessió, i hi ha massa gent que ho entén així.

  7. 7
      la_figurita says:

    – Oriol: No m’agrada el futbol!! X[ no+ el Fernando Torres 8) o el Valdés *.* po wenu…lu k magrada es veurels, no veure el partit…= k el Rafa Nadal k els seus partits d Tennis me la sudan xDDD

    Sudar kumpletamen…si fos tan facil…=(

    …Tens raó, nosaltres som especialistes en donar voltes a les koses…x lu menys yo xDDD i axi akavem sempre rallades…xDDD

    – Gracienka: Merci maka!!^^ si…kuan lublidi tot serà diferen…si l’ublidu…=(

    – Pare (Vives): Aki ya no entren els maltraktes…el Kyke no ma maltraktat mai…axo ya són koses + serioses…

    xDDD jajaja si si mavergunyeixo d tu…kla…xDDD + mavergunyeixo d la mare…xDDDDDDDDDDD

    Merci x knt!!

  8. 8
      Oriol says:

    I tu no hauries d’estar a l’escola estudiant durament… enlloc de perdre el temps en un bloc? ahhh… i a casa teva ja saven q a altes hores de la nit estas conectada publicant coses al bloc? ¬¬’

  9. 9
      la_figurita says:

    Ei Uriii!! k he komensat a eskriure el meu koment abans k cnt un altre kop tu xDDD

    Sobre aket ultim koment k dius…

    Lu d sogre…deixal star…l’edat lafekta xDDD

    Lu k ens fa veure lamor kom una posesió son els gelos…pfff…vaya merda…els gelos…

    I nu se…no se k + dir xDDDD

    A mi el k em rebenta es la falsedat d la gen i k si algú té poder lutilitzi x anar maxakan els altres…(tipu bullying…)AAARRGGHH K ASKOOOOOOO!!!! x[

  10. 10
      la_figurita says:

    Un altre kop ma pasat el mateix –.–”

    Lu k faig kunektada o deskunektada no es kosa teva…¬¬ a + sok major dedat i puk fer el k em surti dl koñ!!! xD

  11. 11
      Oriol says:

    Sí… però pensa que ara també et poden fotre fora de casa quan els surti dels…&%$$?¬… o sigui que vigila! No sigui que un dia quan tornis a casa et trovis el pany canviat i ton pare rient des del balcó.

  12. 12
      20g32 says:

    …esquestes discusions son brutal…
    com em diverteixo llegint-les… per cert Figurita intenta escriure com les personetes… que els EGIPCIS ja ho feien prou complicat…
    Per movil, te un pase, pero aqui que tens tot un teclat!!!!

  13. 13
      Gracienka says:

    Això d’escriure com una personeta humana standar, ja li hem comentat algun cop a la nostra Figurita, però crec que aquesta manera d’escriure está tant instal.lada en el “modus” i ment de la gent jove, que no és culpa seva, sino nostre que ens hem fet vells!! 🙁 Això és el que en el fons em fa rabia!!!
    Ara que, jo crec que ja m’hi estic acostumant una mica, només una mica…

  14. 14
      Dolors says:

    perdona figurita jo crec q tot es redueix a canviar el pentinat, només veieu per un ull i si us tallessiu el serrell o bé us el recollissiu enrera potser ajudaria a veure-ho tot més clar:-)

  15. 15
      Oriol says:

    Dolors… i tu que fas aquí conectada a aquestes hores??? Però si estavem fent Batakada RacioActiva!!!!! Com es possible que no ens estiguis escoltant!!! 🙁 Molt malament…

    una que no estudia i l’altre que no escolta Batkada RadioActiva… així de malament va el món… :S la fi s’acostaaaaaaaaa!!!

  16. 16
      la_figurita says:

    Jajaja xDDD el pentinat…xDDD

    Veiem b!! no ens tapa un ull el serrell…xDDD

    Oks ja intentaré escriure bé!! però és que em surt de dins…si avegades fent els posts encara em surten coses abreviades i això que em vaig proposar escriure sense faltes als POSTS però no als comentaris 😉 però bueno…ho intentaré xDD 😉

    Oriol es pot escoltar la ràdio i estar conectat a la vegada…i jo ja t’he dit què és el que estic estudiant…