Mitja feina feta

Primer de tot ens hem de felicitar tots per la feina feta i per el respecte a tots els companys i companyes que han treballat per oferir-nos el bo i millor de cada candidatura que han representat, sense estirabots i explicant-nos, com i que esperant de nosaltres.

Be, ja hem fet la primera part de la feina els militants d’ERC, hem triat democràticament a les persones que ens han de representar a tots nosaltres, exercici de llibertat que cap partit mes de Catalunya o Espanya ha fet mai.
Cal felicitar al nostre President Joan Puigcercós i en Joan Ridao com a Secretari General, per els seus nous càrrecs, teniu molta feina per davant , però tots i totes hi serem amb vosaltres per principis de respecte i lleialtat als vots democràtics.

Diuen els medis que la militància d’ERC te una dosis de lliure pensadors que els fa perillosos i a vegades parlen de nosaltres en tercera persona com si no hi fóssim, greu error companys periodistes , nosaltres hi som i diem el que pensem, i fa quatre anys a Lleida amb un vibrant discurs del company Marc Marsal del nostre casal ERC Gràcia , vam escollir el mecanisme que avui s’ha fet realitat.

No ens encantem companys i companyes, ara escoltem i llegim paraules, com continuisme, com sectors crítics, com pactes…. La pregunta que ens hem de fer ara tots i totes es quin ha de ser el camí que volem seguir en el nostre viatge cap a la independència del nostre país i marcar cada fita i els passos que ens portin a aconseguir-la, aquest es el nostre objectiu de dissabte vinent, tots i cadascun/a tenim el deure i la responsabilitat per el futur de la nostre estimada nació.

Estic segur que un 37% de la militància no s’ha equivocat al hora de triar i tant en Joan Puigcercós com en Joan Ridao, sabran triar entre totes les candidatures el bo i millor de les persones i les idees, començant per RCat que estic molt d’acord amb la part de rauxa nacional, on tinc molts bons companys i companyes, felicitats per la vostre feina, seguint amb propostes practiques de ERC Futur i acabant per el marqueting  de EI.

Com un castell, al so de la gralla, hem de formar una forta pinya, un valent folre, i si cal i convé unes manilles, tots allà on podem donar un cop de ma, sense exclusions i començar a crear una construcció que ens porti a engrescar a tots els que son a la plaça de la Independència per tal que l’anxaneta amb una estelada assenyali l la fita de la nostre llibertat com a poble. A partir d’aquest punt com deia el poeta “tot es per fer, tot es possible”.

Visca el nostre President!!, Visca el Secretari general!!, Visca ERC!!, Visca Catalunya Lliure !!

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines