Comença el “Municipal”

Avui començarem campanya, ja toca potser darrerament nomes he fet articles de coses del dia de les persones, donat que també soc una persona. O que os penseu?

La veritat desprès de revisar els motors , de analitzar  les cinemàtiques, de preparar als mecànics, de cercar aquell punt diferencial a cada revolt, de estudiar els entrenaments dels altres, de motivar als pilots (caps de llista) de lluitar per cada dècima, per cada mil·límetre d’asfalt……Avui a les  00h tenim el tret de sortida dels Municipals de F1. No es un premi final es la capacitat de poder triar al millor pilot que coordinarà la escuderia Gràcia/Barcelona en els propers quatre anys.

Jo no soc pilot, però aixo no vol dir que no en se de curses, conec el cotxe, conec tots i cadascun dels integrants del equip, se la capacitat de resposta, conec alguns dels pilots, son fornada de la nostre escuderia, conec molt be al equip de mecànics/enginyers, se la seva capacitat de innovar i el que aportaran.

Conec molt be el circuit, els revolts, els canvis de rasant, els pis box, tots i cadascun dels secrets, ja en porto unes temporades, la velocitat, els derrapatges, la estabilitat tot son equacions matemàtiques al servei del equip.

Lluitarem, a totes, tenim el millor pilot en Jordi Portabella, disposem del millor cotxe el ERC evolution 2007, som un gran equip tenim de sis a deu, pilots en cursa cadascú amb els seus boxes i amb els seu equip.

Tots treballem nomes per una fita millorar el que ja varem millorar, per aconseguir les millors prestacions per la nostre ciutadania. Nomes la il·lusió ens empeny a ser els primers dia dia.

Tant sols soc el “cap de mecànica del box ERC Gràcia” però crec que si tots els que canvien les rodes, frens, preparen el repostatge, prenen el temps ……ens eixuguen la suor , criden animant-vos, farem que el nostre somni es faci realitat, el de tots , aquí no valen individualitats, es un premi de grup, de tots.

Os esperem aquest vespre a la presentació a Santa Coloma de Gramanet i despres al pit line del Museu d’Història. El tret de sortida no el podrem sentir per el soroll dels cotxes, però paga la pena 

  1. MargaridaBisart’s avatar

    SALUT, “cap de mecànics” de fórmula ERC Gràcia, trobo que tens raó perquè qui no entengui que som un equip que des del 2003 portem una velocitat lloable, malgrat els qui intentin treure els cargols de les rodes…, ara toca estar alerta per no perdre velocitat ni cordialitat!
    Qui es pensi que està en possessió de “la raó” en pensar, creure, dir i fer …buscant mèrits i premi personals o bé discrepant sense voluntat i valor de buscar i trobar els punts en comú que tenim, “l’equip de mecànica ERC Gràcia està condemnat al fracàs, i això, ningú ho vol.

    A totes les persones, militants o no, ens agrada un petit, discret, o no, agraiment,reconeixement de la feina que fem, que hem fet,sia per una petita acció o per unagran acció. Els sopars de la militància donen fe del benestar que sent la militància reconeguda amb el pin de plata.
    Dediquem-nos a anar per feina amb bon i just criteri propi, perquè el “col·lectiu” ERC segueixi sent únic i més endavant, la primera força política de Catalunya, amb en Carod de pilot malgrat no tingui carnet de conduir, però per a mi, sí que té un exquisit sentit polític.
    Per més revolts i giragonces pels que hagim de passar, o ens facin passar, cap descregut-uda i els-les sense criteri bandejats pels manipuladors amb mal criteri, ningú d’ells ens esparracarà la habilitat per l’art de la política-sentit polític), ni la il·lusió i la esperança de que la independència és possible,si treballem tots a una. NO ENS ATURARÀ NINGÚ.
    Ai, me’n oblidava. AVÍS PER A “CONDUCTORS TEMPERAMENTALS”: la independència no serà per abans d’ahir.. ni per passat demà.. Serà, si tothom s’hi posa amb passió raonada, no de protagonista, i ho fem de forma incondicional, amb sentit de país, el nostre i com un deure personal, “amb o sense premi”. L’única expectativa: Catalunya lliure de garrapates espanyoles, i catalanes també.

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines