VISCA CATALUNYA, VISCA LA NOSTRE NACIÓ!!

Aquest dissabte,hem fet historia, HISTORIA amb majúscules, tots, els que hi vam anar físicamento de cor a expressar que som una nació, iho sentim de veres, també la resta, queno van anar, que no volien anar i els que van menysprear tant als convocantscom els convocats

Si, si no ensquedem només amb els que vam fer acte de presencia, fóssim 1 milió, o 150.000persones, fixem-nos en els líders i els partits que no van anar, en els mitjansque no van voler programar les falques publicitàries, en els esforços perdeslegitimar la paraula del nostre poble, en aquests covards/es, que van pensarque no teníem orgull i que ara es volen apuntar al carro, com sempre, només calfer un comparatiu, ja no de les hemeroteques del mes de setembre/gener passatper saber qui es una nació i qui no, si no tant sols a les hemeroteques de lasetmana passada, de les hores prèvies, i clar tampoc poden faltar lesdeclaracions d’ahir i les d’avui.

Es pensen que nosabem llegir?, es pensen que ens hem tornat desmemoriats? Que no hi ha mitjansd’enregistrament? Que avui dic negre i demàho matiso per que sembli blanc? Que no ens adonem que son uns MENTIDERS??

Doncs que no s’equivoquin, els hi hem de demostrarque no som un ramat de beneits, llestos per fer-nos votar, segons convingui,que el dissabte hi era gent de tota mena i edat que volen, que volem ser una Nació,no un preàmbul , que ARA SI TOCA! Sr +, que no estem d’acord ni amb els seus pactes aMadrid ni amb el seguidisme de la resta de partits PSC, IC, que l’unic partit polític,i va ser durament criticat i vapulejat, que va convocar al dissabte 18 va serERC dintre de les 650 entitats ciutadanes.

Crec que han decomençar a plantejar noves estratègies les seves, com les del PP, ja lesconeixem tots, a mes les tenen suades i mig esquinçades pel us de 23 anys enganyant-nos sonmolts i ja hem sentit tot el repertori.

Per cert aprofitini renovin les seves direccions, donat que estan tant tronades com la seva formade fer política, vist l’article a L’Independent del Sr “Gamerus” de UDC intentantcontestar al magnífic article d’en Jordi Clotet i justificar el seu botiflerisme,ja dic les hemeroteques son per això, .

Suposo que el passatdissabte a la tarda , ell , el Sr “Gamerus”, si que devia jugar al mus amb elsseus companys de partit i com a parella d’un militant del PSOE o poser fins itot del PP, han col·laborat tant sovint en el govern d’aquest pais.

Parlin amb algunsdels seus militants, sobretot els que si que hi van anar dissabte, els hi ajudaràa cercar el seu catalanisme, malvenut a bon preu al mercat de la Moncloa. Per certdissabte també va haver fotos, però aquest cop amb catalans i catalanes.

  1. Arnau’s avatar

    Les majúscules en els titulars queden lletges, Carles. En tot cas, de botiflers n’hi ha a tots els partits. Un amic meu diu que la cara del caganer cada any podria tenir uns quants rostres i sempre aniríem renovant.

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines