header image
 

#Vistinovist, la ràdio de les bones idees

Els llibres d’estils dels diaris prohibirien sense cap mena de dubte els emoticons -tot i que en alguna gran capçalera ja han aparegut més d’un- i tindria dubtes sobre les etiquetes o hashtags que es fan servir a Twitter. No obstant, de forma menys normativa i apel·lant a les noves tendències és de compliment obligat parlar de tot allò que succeix a les xarxes socials. Per tant, ara mateix seria difícil no parlar de #vistinovist, un programa que aquest estiu en @valentisanjuan ha dirigit a Catalunya Ràdio.

Siguem clars, la ràdio del país no va sobrada de bones idees. La tertulia i l’escridassada a les nou del matí és un clàssic, ja sigui per parlar de #torosno o de #estatut. No seré jo qui digui qui són cacatues i qui no. No obstant, s’agraeix que a l’estiu a la graella apareguin espais nous i on es pugui parlar de tot i per a tothom, amb bon ritme i des de molts punts de vista.

Polítics, experts en noves tecnologies, viatgers, emprenedors, nouvinguts, estudiants, cuiners, sommeliers, spindoctors, antropòlegs, tastadors de croissants, gurús, periodistes esportius, poetes versadors, gestors culturals, músics, etc. van visitar la peixera de l’avinguda Diagonal. Aquesta és la vida d’un país, diversa i tecnològica, que demana pas. #Vistinovist és un programa que demana pas, que fuig de les idees enllaunades i prefabricades, dels programes que no fan vacances amb la canícula però que no aporten grans idees.

És difícil que el camarot dels germans Marx funcioni però en Valentí ho aconsegueix i dedicar un espai cada setmana a l’estranya barreja de l’esport i les noves tecnologies ha estat un plaer personal. La ràdio enganxa però al costat de l’equip del #Vistinovist encara més.

Ara, aquest cap de setmana toca una bogeria encara millor, El #Vistinovist24: 24 hores de transmissió des de l’Hotel B. ¿Us hi apunteu?

~ by assajos on 30 juliol 2010. Tagged: , , , ,

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines