header image
 

Imprudències cares

Encara amb el debat sobre els missatges de mòbil captats al Parlament de Catalunya, cal recordar una altra imprudència molt més cara que les de Sirera i Saura. El subcomisari Bob Quick, cap del departament contra el terrorisme de la Policia Metropolitana de Londres (MET) es va baixar del cotxe mostrant diversos documents a la seva arribada al 10 de Downing Street, residència oficial del primer ministre britànic. No cal dir que en Bob va passar a ser un ‘ex’ per aquest incident. La culpa del missatger també?

Després hi ha un altre tipus d’imprudències fotogràfiques una mica més divertides i que ens recorden que mai, mai, MAI, pots fer-te fotografies en llocs o situacions compromeses.

Com exemple, dos ex més: Luis Roldán, ex director de la Guàrdia Civil, i Alberto Saiz, ex director del Centro Nacional d’Intel·ligència, descoberts en plena feina marinera.

En el cas de Saiz, la imatge passada pel sedàs del Photoshop va ser tan evident, que les proves per intentar demostrar que no havia usat fons públic pel seu interès i oci van quedar pel terra.

~ by assajos on 8 octubre 2009. Tagged: , , , ,

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines